Pusryčių skrebutis su voveraitėmis ir keptu kiaušiniu
Jums reikės:
- Bulkos gabalo;
- Saujos voveraičių;
- Kiaušinio;
- Lašinių gabaliuko;
- Kalendros
Eiga:
- Įkaitintoje keptuvėje pačirškiname itin smulkiai supjaustytus lašinius.
- Išplautas ir kiek pasmulkintas voveraites metame į tą pačią keptuvę.
- Kadangi keptuvėje liko riebalo, juos panaudojame duonos skrudinimui, kurią ten pat ir skrudiname.
- Ant duonos sudedame lašiniuotas voveraites. Pabarstome kalendros.
- Dar reikia iškepti kiaušą šalia, nes pusryčiai.
Voveraičių sriuba dviem būdais
Jums reikės:
- Standartinių aromatinių dalykų: svogūno, česnako, žalumynų kotų (nes kur juos daugiau dėt?);
- Spirgučių arba sviesto kepimui;
- Voveraičių;
- 1 bulvės;
- Žalumynų pateikimui
Eiga:
- Iškepame aromatics svieste arba lašiniuose.
- Sumetame, ką turime į verdantį puodą, į kurį taip pat sumetame voveraites ir smulkiai supjaustytą bulvę.
- Verdame, kol bulvės taps valgomos.
- Dabar reikia visa tai sudėti į lėkštę ir užbert žolių, kad būtų gražu.
- Kitą dieną tą pačią sriubą įmetame į trintuvę ir gausis kreminė voveraičių sriuba. Grietinėlės nereikia. Kaip jums atrodo, kodėl aš ten dėjau tą bulvę? Ji ir sutvarkys antros sriubos struktūrą.
Voveraitės su keptomis bulvėmis
Jums reikės:
- Voveraičių;
- Bulvių;
- Svogūno;
- Gal dar kažko
Eiga:
Na, šitą man net gėda rašyt. Ar tikrai nemokat išsikept bulvių su grybais?
Skanaus!