Nidos receptas: baklažanų troškinys iš Sicilijos „caponata“, tobulas saldumo ir rūgštelės derinys Išsaugota
Ekspertė atskleidžia nematomą restoranų pusę: plaukas ar vabaliukas lėkštėje – ne bjauriausia staigmena Prenumeratoriams Išsaugota
Prie naujo žydų restorano Vilniuje vairo – patyręs tandemas: „Norim, kad žmonės čia jaustųs it namie“ Išsaugota
Klasika naujai – agurkų ir ridikėlių salotos su kiek netikėtu padažu. Išbandykit! Prenumeratoriams Išsaugota
Savaitgalio pietums, o gal ir svečiams pavaišint – kvapnus vištienos troškinys su alyvuogėm Išsaugota
Anglijoje gyvenanti populiari tinklaraštininkė Odeta vietiniu maistu nesižavi: „Man jis neskanus ir skurdus“ Išsaugota
Patarimai iš XII a. vienuolės virtuvės: ką valgyti, o ką geriau pamiršti ir džiaugsmo sausainių receptas Išsaugota
Ateities kepsniui reikės ne mėsos, bet 3D spausdintuvo. Šia naujove svečius vaišino L.Čeprackas Išsaugota
Reklama Virta kiauliena su rozmarino šakele pakviesta į Velykų puotą nepadarys gėdos niekam Išsaugota
Reklama Velykų karalius majonezas: ar tikrai verta rinktis liesesnį ir į ką būtina atkreipti dėmesį Išsaugota
Reklama Mėsininkas atskleidė, kuo skiriasi malta mėsa ir faršas: kas sveikiau, iš ko greičiau pagaminsite Išsaugota
Reklama Konditeris – apie saldžius „burtažodžius“: kas yra ganašas, kaip verdama karamelė, kur gimė gianduja? Išsaugota
15 faktų apie kiaušinius: ar rudi – vertingesni, kokio vieno vitamino neturi, kodėl nešvieži plūduriuoja Išsaugota
Reklama Artėjant Velykoms žinomos moterys domėjosi šventinio stalo patiekalais: dietologė išskyrė pagrindines maitinimosi klaidas Išsaugota