Reklama „Lidl“ pasiūlymas ilgajam savaitgaliui – kiaulienos mentės kepsnys su pavasariu alsuojančiais raugintais agurkais Išsaugota
Reklama Saulėtajai Ispanijai būdingas šeimyniškas bendro stalo šurmulys nuo šiol ir „Ogmios mieste“, restorane „Coca de Catalunya“ Išsaugota
Ypatinga vieta Rusnėje, kur menama trauktinė su krauju, o rankomis valgoma pasislėpus Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Brandinta jautiena – tiesus kelias į virtuvės olimpą: kokią rinktis – šlapio ar sauso brandinimo? Išsaugota
Ekspertai – apie naudinguosius meškinius ir laukinius česnakus. Originalaus pesto receptas Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Pagrindiniai veikėjai virtuvėje: nugarinė, antrekotas, kumpis – kokius vaidmenis jie atlieka? Išsaugota
12 įdomių faktų apie datules: maži energijos užtaisai ir kam panaudoti jų kauliukus Prenumeratoriams Išsaugota
Nidos receptas: baklažanų troškinys iš Sicilijos „caponata“, tobulas saldumo ir rūgštelės derinys Išsaugota
Ekspertė atskleidžia nematomą restoranų pusę: plaukas ar vabaliukas lėkštėje – ne bjauriausia staigmena Prenumeratoriams Išsaugota
Prie naujo žydų restorano Vilniuje vairo – patyręs tandemas: „Norim, kad žmonės čia jaustųs it namie“ Išsaugota
Klasika naujai – agurkų ir ridikėlių salotos su kiek netikėtu padažu. Išbandykit! Prenumeratoriams Išsaugota
Savaitgalio pietums, o gal ir svečiams pavaišint – kvapnus vištienos troškinys su alyvuogėm Išsaugota
Anglijoje gyvenanti populiari tinklaraštininkė Odeta vietiniu maistu nesižavi: „Man jis neskanus ir skurdus“ Išsaugota
Patarimai iš XII a. vienuolės virtuvės: ką valgyti, o ką geriau pamiršti ir džiaugsmo sausainių receptas Išsaugota