14 faktų apie alyvuoges: kokio vitamino gausu, kurios kaloringesnės – žalios ar juodos ir kaip marinuoti Išsaugota
Reklama Tinklaraštininkės Simonos Cymbaliukaitės taupymo planas: daugiau gaminti namuose, o apsiperkant nepraeiti pro akcijas Išsaugota
Reklama Justinas studijavo kompiuterių inžineriją, o tapęs šefu vaišino net Nobelio premijos laureatą Išsaugota
Reklama Nacionalinę grilio dieną – nuo valgomo rekordo iki nemokamo koncerto. Švęskime kartu! Išsaugota
Reklama „Lidl“ pasiūlymas ilgajam savaitgaliui – kiaulienos mentės kepsnys su pavasariu alsuojančiais raugintais agurkais Išsaugota
Reklama Saulėtajai Ispanijai būdingas šeimyniškas bendro stalo šurmulys nuo šiol ir „Ogmios mieste“, restorane „Coca de Catalunya“ Išsaugota
Ypatinga vieta Rusnėje, kur menama trauktinė su krauju, o rankomis valgoma pasislėpus Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Brandinta jautiena – tiesus kelias į virtuvės olimpą: kokią rinktis – šlapio ar sauso brandinimo? Išsaugota
Ekspertai – apie naudinguosius meškinius ir laukinius česnakus. Originalaus pesto receptas Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Pagrindiniai veikėjai virtuvėje: nugarinė, antrekotas, kumpis – kokius vaidmenis jie atlieka? Išsaugota
12 įdomių faktų apie datules: maži energijos užtaisai ir kam panaudoti jų kauliukus Prenumeratoriams Išsaugota