Šeimos restoranėlį Sabaliauskų šeima įkūrė išėję į pensiją: žmonės patiekalų sutinka laukti ir 2 valandas Prenumeratoriams Išsaugota
Kruasanų meistras ispanas patirtim dalijos Lietuvoje. Atskleidė kadaise dirbęs ir santechniku Prenumeratoriams Išsaugota
Greitų kepinių trejetukas iš šaldytos tešlos: užkandžiui, pusryčiams ir desertui Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Kaip įtikti net išrankiausiems valgytojams? „Maximos“ maisto gamybos ekspertė įvardijo, kaip sumaniai ir nebrangiai paruošti vaiko užkandžius ekskursijai Išsaugota
Paaiškino, kaip ant grilio kepti sūrį: kurių rūšių dėt tiesiai ant grotelių, o kada tai klaida Išsaugota
Pribloškiantis fantazija Reginos šašlykų marinato receptas: tokio negausite jokiame restorane Išsaugota
Nesiseka su avokadais? Veiksmingi patarimai, kaip juos nokinti ir kaip laikyti, kad būtų švieži Išsaugota
Reklama Dovilė Filmanavičiūtė su šeima šaltibarščius valgo visus metus: pasidalijo išskirtiniu receptu Išsaugota
Reklama Liucina Rimgailė kviečia pasigaminti sūrelių: „Verta pasinaudoti proga sutaupyti“ (receptas) Išsaugota
Reklama Šefas Gian Luca Demarco meta iššūkį lietuviams: ar išmoksite kepti tikrą itališką picą? Išsaugota
Reklama Maisto tinklaraštininkės Kotrynos Stankuvės ypatingi vištienos sparneliai taps vasaros grilio vakarėlio žvaigždėmis (receptas) Išsaugota