Reklama Darbinga savaitė? Savaitgalį pasigaminkite greitą ir gardžią vakarienę visai šeimai Išsaugota
Prof. Rimvydas Laužikas apie protėvių konservavimo ypatumus: nustebins ir būdai, ir žiemai ruošti produktai Išsaugota
Bazilikų skonis ir aromatas žiemai: kaip gaminti ir užšaldyti pesto padažą Prenumeratoriams Išsaugota
„Gurmanės“ receptas: meksikietiška bulvių ir vištienos užkepėlė – paprastutė ir gardi Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Priešpiečių dėžutė vaikui per 5 minutes: triukai, kurie palengvins kasdienybę neišlaidaujant Išsaugota
Reklama Pasiruoškite agurkų salotų žiemai – tiks ir peraugę agurkai, o tereikės paskui ant jų uždėti šaukštą grietinės Išsaugota
Reklama Nebrangus kiaulienos iešmelių receptas visai šeimai: gaiviai ir sočiai mokslo metų pradžiai Išsaugota
Atskleista tobulų šaltibarščių paslaptis: virtuvės šefas daugiausiai dėmesio siūlo skirti vienam ingredientui Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Pikniko krepšyje karaliauja sūrių užkandžiai: lietuviai neabejingi vietinei produkcijai Išsaugota
Agurkų salotos žiemai, kurioms tiks ir peraugusios daržovės. Po receptą iš Švedijos ir Lenkijos Išsaugota
Trūksta konteksto Ar tikrai itališko parmezano sūrio žymėjimas mikroschemomis leis ir paskiepyti? Išsaugota
Cukinijų ir mėsos deriniai: ši daržovė praturtins ir kotletus, ir troškinius. 12 receptų Prenumeratoriams Išsaugota
21-erių kaunietis perėmė ir atgaivino mirštantį verslą: išvaizdos apgauti tiekėjai prašo pakviesti savininką Išsaugota
Kuo naudingi pigūs ir ryškūs burokėliai? Ant stalo – užkandis, kepsneliai ir tortas, o atsargoms – rauginti Išsaugota
Šparaginių pupelių gidas: kuo skiriasi geltonos ir žalios, kaip išlaikyt spalvą, su kuo derint Išsaugota
Dietistė – apie pomidorus: kurios spalvos vertingiausi ir kodėl naudinga derint su riebalais. 20 skanių idėjų Išsaugota
Šparaginės pupelės, troškintos su pomidorais. Nepatikėsit, koks skanus šis derinys! Prenumeratoriams Išsaugota
Išorėj traškūs, viduj minkšti vafliai su šilauogėm. Puikų rezultatą lems vienas ingredientas Išsaugota
3 receptai iš Estijos su vėl populiariais šprotais: sumuštiniai, pyragas ir šaltas „tortas“ Išsaugota
Reklama Kodėl pieno produktai tokie svarbūs augančiam organizmui ir ką daryti jų netoleruojant? Išsaugota
Internautus sužavėjęs keptas Solveigos pomidorų padažas: paprastas ir labai gardus – išbandykit! Išsaugota
Niekas taip nešvenčia Žolinės kaip italai: įdomybės ir 3 receptai pasakiškai skaniai, bet nebrangiai šventei Išsaugota