Reklama „Assorti“ gurmanų vakaras sutraukė būrį garsenybių: maisto ekspertas iš Italijos dalinosi avių sūrių ir panetonių paslaptimis Išsaugota
Nuo legendos iki tradicijos: 10 neįtikėtinų faktų apie panetonę ir receptas, kurį norėsit išbandyti Išsaugota
Obuoliai blizga ir yra „riebaluoti“: kas tai yra ir ar reikia juos plauti? Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Gian Luca Demarco papasakojo, kaip atrodo draugų susibūrimai prie vakarienės stalo: per savaitę susikaupusi įtampa dingsta kaipmat Išsaugota
Šefas Justinas Misius: „Michelin“ įvertinimas Lietuvos restoranams – kaip įstojimas į Europos Sąjungą“ Išsaugota
Maisto tinklaraštininkė rudeninę harmoniją lėkštėje siūlo susikurti gaminant veganišką troškinį Išsaugota
Reklama Šeštadienį skubėkite į „Lidl“: čia laukia ypatinga kaina lašišai ir nuolaidos sūreliams bei šaldytiems koldūnams Išsaugota
D.Praspaliauskas ir J.Kapkovičius atskleidė, nuo ko priklauso tikroji patiekalo restorane kaina Išsaugota
Reklama Pieno produktų specialistė pasidalino originaliais varškės ir kefyro receptais: sunaudosite visus likučius, o valgysite sveiką patiekalą Išsaugota
Tobulas desertas rudens vakarams: obuolių ir slyvų trupiniuotis be glitimo Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Diena be sūrio – labiau apniukus: 2 dangiškai skanūs receptai su „Iki“ „Sūrių fiestos“ akcijomis Išsaugota
Vilniuje prasidėjo pirmasis Lietuvoje Maisto dizaino festivalis vaikams „Ateities maistas 2224: Ką valgo kūrybiškas žmogus?“ Išsaugota
Vyno ir desertų derinių čempionate pirmą kartą triumfavo vyno baras „Somm“ su lietuviškos svarainių veislės desertu Išsaugota