1. Tešlą atšildykite kambario temperatūroje ir supjaustykite vidutinio dydžio stačiakampiais. Jei norite, kad pyragaičiai būtų labai plonu pagrindu, tešlos lakštus galite truputį patempti rankomis, bet labai atsargiai, kad neplyštų.
2. Obuolius...
1. Nuplautas ir nusausintas razinas užpilkite romu ir bent valandą pamirkykite, tada gerai nuvarvinkite.
2. Sumaišykite miltus, kakavą ir kepimo miltelius.
3. Kiaušinius išplakite iki putų.
4. Gabalėliais supjaustytą kambario temperatūros...
1. Kambario temperatūros sviestą gerai išsukite, po truputį berkite cukrų ir sukite, kol masė taps puri.
2. Kiaušinius išplakite iki putų atskirame dubenyje, pamažu įmaišykite sviesto ir cukraus mišinį, visus reikalingus pagardus ir kepimo...
1. Avietes perrinkite, nuplaukite, nusausinkite. Kelias gražias palikite papuošti, kitas sutrinkite ir išsukite su milteliniu cukrumi.
2. Ledus šiek tiek atitirpykite – turi būti minkšti.
3. Sausainius apšlakstykite kavos likerio ir kavos mišiniu...
1. Kiaušinius gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu, trynius kruopščiai atskirkite nuo baltymų.
2. Sviestą su 140 g cukraus ištinkite iki purumo, įmaišykite kiaušinių trynius, miltus, kepimo miltelius, maltus riešutus, citrinų žieveles ir viską...
1. Pirmiausia paruoškite tešlą: kambario temperatūros sviestą supjaustykite gabalėliais, suberkite miltus, įberkite žiupsnelį druskos, įmuškite kiaušinio trynį, įpilkite kelis šaukštus šilto vandens ir išplakite elektriniu plakikliu.
2. Po truputį...
1. Trešnes nuplaukite, nusausinkite, išimkite kauliukus, užberkite 3 šaukštus cukraus ir palikite pastovėti.
2. Kambario temperatūros sviestą ir cukrų išsukite iki vientisos purios masės, tada vis maišydama po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite...
1. Pirmiausia iki 200 laipsnių įkaitinkite orkaitę.
2. Kiaušinius labai gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, tada kruopščiai atskirkite baltymus nuo trynių.
3. Citrinų sultimis pagardintus baltymus šiek tiek paplakite, po truputį...
1. Miltus sumaišykite su grūstais riešutais, minkštu sviestu ir cukrumi, tada įmaišykite plaktą kiaušinį.
2. Iš tešlos suformuokite rutulį, suvyniokite į maistinę plėvelę ir pusvalandį palaikykite šaldytuve.
3. Atšalusią tešlą iškočiokite, ja iš...
1. Kambario temperatūros sviestą gerai ištrinkite su cukrumi, suberkite miltus, migdolus, druską ir viską gerai išmaišykite – turite gauti trupinius.
2. Paruoštus trupinius valandai padėkite į šaldytuvą.
3. Obuolius nulupkite, susmulkinkite, sudė...
1. Sviestą atšildykite iki kambario temperatūros, tada iki vientisos baltos masės išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
2. Miltus persijokite per sietelį ir po truputį įsukite į sviesto ir cukraus masę.
3. Kiaušinius apie 8 min. plakite...
1. Pirmiausia iš nurodytų produktų užminkykite tešlą, apie 20 min. palaikykite šaldytuve, tada klokite į apvalią kepimo formą, dailiai užlankstykite kraštus, pagrindą subadykite šakute, kad neišsipūstų, užberkite saujelę žirnių, formą uždenkite...
1. Elektriniu plakikliu plakite kiaušinių trynius, cukrų, vanilinį cukrų ir kakavos miltelius, kol susidarys puri ir beveik balta masė.
2. Kitame puodelyje iki standžios masės išplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į kiaušinių masę.
3. Rieš...
1. Cukrų iki vientisos purios masės išsukite su kiaušiniu, į gautą masę po truputį įplakite tirpintą, atvėsintą sviestą.
2. Sodą „užgesinkite“ jogurtu, sukrėskite į kiaušinio ir sviesto plakinį.
3. Suberkite sausoje keptuvėje skurdintus maltus...