1.Pomidorus supjaustykite. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite ir su aliejumi apkepkite storadugniame puode. Sudėkite grūstą česnaką, laurų lapelį ir kaitinkite dar kelias minutes.
2.Sudėkite pomidorus ir pusvalandį troškinkite. Laurų lapelį iš...
1. Pasigaminkite suktinukų įdarą. Į atskirą indelį sudėkite maskarponę, susmulkintus ananasus, mėtas, sutraiškytą česnako skiltelę. Viską išsukite iki vientisos masės.
2. Išmuškite vištieną, bet ne per plonai, kad vėliau vyniojami suktinukai neplyš...
1. Į didelę keptuvę įpilkite aliejaus ir apkepkite smulkiai sukapotą česnaką ir aitrųjį pipirą. Paskui sudėkite supjaustytus pomidorus, kaparėlius ir juodąsias alyvuoges. Kaparėlius, prieš dėdamos į keptuvę, perliekite drungnu vandeniu, kad...
1.Bulves nulupkite ir supjaustykite centimetro storio griežinėliais. Nesvylančioje keptuvėje, kurią galima pašauti į orkaitę, įkaitinkite aliejų, sudėkite bulvių griežinėlius ir kepkite apie 10 minučių ant nedidelės ugnies.
2.Porus nuvalykite ir...
1. Pirmiausia pasiruoškite įdarą. Supjaustykite šiaudeliais morką ir svogūną ir apkepkite juos su apvirtomis voveraitėmis bei česnaku. Apkepę daržoves, įpilkite sojų, paskui teryaki padažo.
2. Ryžių lakštą kelioms sekundėms pamerkite į šiltą...
1. Lašišos filė nuplaukite po šaltu vandeniu ir nusausinkite. Atkirpkite nemažą gabalą folijos, kad žuvį būtų galima suvynioti labai tvirtai ir sandariai. Apibarstykite lašišą druska, baltaisiais ir juodaisiais pipirais ir stambiai supjaustytais...
1. Nuplaukite vištienos kepenėles.
2. Į atskirą plokščią indą įberkite miltų, žiupsnelio druskos ir sumaišykite. Kiekvieną kepenėlę apvoliokite miltuose.
3. Įkaitusioje keptuvėje kepkite kepenėles alyvuogių aliejuje. Kai miltų sluoksnis įgaus rudą...
1. Kopūstų lapus perpjaukite pusiau, išpjaukite lapkočius ir trumpam pamerkite į sūdytą vandenį. Atvėsinkite šaltame vandenyje ir palikite nuvarvėti.
2. Kitas daržoves nulupkite, supjaustykite kubeliais, sumaišykite su sviestu ir suberkite...
1.Moliūgą perpjaukite pusiau ir šaukštu išvalykite sėklas. Puses supjaustykite riekėmis ir nulupkite. Minkštimą supjaustykite stambiais gabaliukais.
2.Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Svogūną ir moliūgo gabaliukus pakepinkite su šaukš...
1.Svogūnus susmulkinkite ir su čiobrelių lapeliais patroškinkite aliejuje. Suberkite žirnelius, šiek tiek paskaninkite druska ir cukrumi, supilkite vyną, truputį pavirkite.
2.Supilkite sultinį ir virkite 15–20 minučių. Išsukite iki purumo ir...