„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Receptai pagal ingredientą „Batonas“ 3 puslapis

Kepti maltinukai su jogurtiniu padažu

Kepti maltinukai su jogurtiniu padažu 4 asm.

1. Paruoškite faršą. Į mėsą suberkite kuo smulkiau pjaustytą papriką ir žalumynus. Viską lengvai išminkykite. Tuomet susmulkintą batoną pamirkykite grietinėlėje arba piene ir  sudėkite į mėsą. Suberkite prieskonius ir įmuškite vieną kiaušinį. Iš...
Greitas vyšnių apkepas

Greitas vyšnių apkepas 4 asm.

1 Iš vyšnių išimkite kauliukus (jei šaldytos – atitirpinkite). Batoną supjaustykite riekelėmis. Kiaušinių trynius išplakite su 200 ml pieno ir šaukštu cukraus. Kiaušinius išplakite su likusiu pienu, cukrumi, vaniliniu cukrumi, cinamonu ir grietinė...
Obuolių apkepėlė

Obuolių apkepėlė 4 asm.

1. Batoną supjaustykite plonomis riekelėmis. 2. Pusę citrinos nuplaukite ir nusausinkite, nutarkuokite žieveles. Jas išmaišykite su pienu, 70 g cukraus ir kiaušiniais. 3. Obuolius supjaustykite plonomis skiltelėmis. Pailgą kepimo indą ištepkite...
Kepenėlių paštetas su raudonųjų svogūnų džemu

Kepenėlių paštetas su raudonųjų svogūnų džemu 8 asm.

1. Kepenėles nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir maišydama apie minutę kepinkite smulkintus svogūnus. Uždenkite ir patroškinkite apie 5 min. Atidenkite ir kepkite dar 5 min. Svogūnus sukrė...
Makaronų apkepas su vištiena ir slyvomis

Makaronų apkepas su vištiena ir slyvomis 4 asm.

1. Į maltą vištieną įmaišykite kiaušinį, sumaltą piene išmirkytą batoną, įberkite prieskonių ir dalimis supilkite grietinėlę. 2. Iš mėsos padarykite mažus kotletukus ir apkepkite keptuvėje su aliejumi. 3. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje,...
Itališka daržovienė su kalakutiena ir skrebučiais

Itališka daržovienė su kalakutiena ir skrebučiais 4 asm.

1. Visus ingredientus supjaustykite kubeliais. Keptuvėje ant alyvuogių aliejaus apkepkite svogūną, česnaką ir morką. Apkepus daržoves, įdėkite supjaustytą kalakutienos filė ir kepkite su daržovėmis. 2. Kai mėsa iškeps, sudėkite saulėje džiovintus...
Įdaryta lydeka

Įdaryta lydeka 7 asm.

1. Žuvį nuskuskite ir nuplaukite. Odą aplink galvą apipjaukite ir nunerkite. Iš žuvies mėsos išimkite kaulus. 2. Svieste pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir virtas sutarkuotas morkas. Žuvies filė ir piene išmirkytą batoną sumalkite. Į ž...