1. Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės, perliekite karštu vandeniu ir užpilkite šaukštą aliejaus, kad nesuliptų.
2. Į dubenį suverskite rikotos sūrį, suberkite parmezaną, juostelėmis pjaustytą kumpį, smulkintus bazilikus ir kapotą č...
Agurkus sutarkuokite stambia trintuve arba smulkiai supjaustykite (galite nuluti nuo jų žievelę, bet nebūtinai). Gerai nuspauskite sultis, įberkite druskos, sukrėskite į jogurtą, įberkite trintus česnakus, smulkintus krapus ir gerai sumaišykite....
1. Baklažaną nuplaukite, supjaustykite maždaug centimetro storio griežinėliais, apibarstykite druska ir palikite bent 20 minučių pastovėti.
2. Popieriniu rankšluosčiu nusausinkite baklažanų griežinėlius ir iš abiejų pusių apkepkite įkaitintame...
1. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite 400 g mėsos faršo arba juostelėmis pjaustytos paukštienos kartu su smulkintu svogūnu, išspauskite porą skiltelių česnako.
2. Kai mėsa šiek tiek apkeps, sudėkite šiaudeliais pjaustytą papriką. Baigdama...
1. Į įkaitusią keptuvę su šlakeliu aliejaus suberkite susmulkintus pievagrybius ir baklažanus, kepkite, kol suminkštės. Tada suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus bei česnakus, dar pakepkite. Supilkite pomidorų tyrę, įkrėskite pesto padažo, pagal...
1. Prieskonines žoleles, salierų stiebus ir špinatus gerai susmulkinkite, česnako skilteles sutrinkite, papriką susmulkinkite mažais gabalėliais. Brandintą sūrį sutarkuokite. Viską suberkite į indą ir gerai išmaišykite.
2. Lavašą per visą plotį...
1. Greipfrutą perpjaukite per pusę. Išskobkite minkštimą taip, kad žievė liktų nepažeista – į ją bus dedamos salotos.
2. Nuo greipfruto minkštimo nulupkite visas odeles, kad liktų tik minkštimas. Susmulkinkite gabalėliais.
3. Gerai prinokusius...