„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Receptai pagal ingredientą „Citrinų rūgštis“ 2 puslapis

Braškių uogienė

Braškių uogienė 10 asm.

Uogas trumpam pamerkite į šaltą vandnį, švariai nuplaukite, suberkite į sietelį ir palikite apdžiūti. Nuo uogų nuskabykite žiedsosčius. Šį darbą labai palengvina specialus nerūdijančio plieno įrankis. Paruoštas uogas sudėkite į puodą, kuriame bus...
Trupiniuotis su rabarbarų įdaru

Trupiniuotis su rabarbarų įdaru 6 asm.

1. Iš miltų, sviesto, cukraus, kiaušinio ir žiupsnelio druskos išminkykite tešlą ir porą valandų palaikykite šaldytuve. 2. Paruoškite įdarą: į puodą įpilkite 2 stiklines vandens, įberkite 2 šaukštus cukraus, sudėkite nuluptus ir gabaliukais...