1. Perlines kruopas užmerkite ir palaikykite per naktį. Tada, iki suminkštės, pavirkite daržovių sultinyje.
2. Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir, iki dailiai pagels, pakepinkite svieste.
3. Sudėkite nuvalytus ir susmulkintus pievagrybius ir...
1. Obuolius nulupkite, perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklalizdžius, supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apšlakstykite apelsinų sultimis.
2. Visus salotų lapelius nuplaukite po šaltu tekančiu vandeniu, kiek nusausinkite, sudėkite į...
1. Varškę, kiaušinius, druską ir cukrų sumaišykite ir išsukite iki vientisos masės.
2. Sodą užgesinkite citrinų sultimis, sumaišykite su grietine ir sudėkite į varškės masę. Įmaišykite miltus, užminkykite tešlą ir iš jos iškočiokite 4 vidutinio...
1. Kambario temperatūros sviestą gerai ištrinkite su cukrumi, suberkite miltus, migdolus, druską ir viską gerai išmaišykite – turite gauti trupinius.
2. Paruoštus trupinius valandai padėkite į šaldytuvą.
3. Obuolius nulupkite, susmulkinkite, sudė...
1. Bulves gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu ir išvirkite su lupenomis sūdytame vandenyje, bet nepervirkite, kad neištižtų.
2. Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite keptuvėje svieste, iki dailiai parus, sudėkite...
1. Sviestą atšildykite iki kambario temperatūros, tada iki vientisos baltos masės išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
2. Miltus persijokite per sietelį ir po truputį įsukite į sviesto ir cukraus masę.
3. Kiaušinius apie 8 min. plakite...
1. Kiaušinius iki vientisos masės suplakite su aliejumi ir druska, tada supilkite į iš anksto ant stalo suformuotą miltų kauburėlį ir rankomis kantriai minkykite tešlą tol, kol ji pasidarys blizgi ir tampri. Jei tešla atrodo kietoka, galima įmaiš...
1. Lazanijos lakštus trumpai apvirkite su šlakeliu aliejaus, kad nesuliptų.
2. Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite ir, kol dailiai apskrus, pakepinkite svieste.
3. Špinatus nuplaukite ir suplėšykite (arba atšildykite ir nuspauskite),...
1. Pirmiausia iš nurodytų produktų užminkykite tešlą, apie 20 min. palaikykite šaldytuve, tada klokite į apvalią kepimo formą, dailiai užlankstykite kraštus, pagrindą subadykite šakute, kad neišsipūstų, užberkite saujelę žirnių, formą uždenkite...
1. Sūrį padalykite į 7 lygias dalis, apie valandą palaikykite kambario temperatūroje, kad suminkštėtų, pabarstykite druska, pipirais, ant kiekvieno dėkite po nuluptą česnako skiltelę ir rankomis mėginkite suteikti sūrio gabalėliui kuo apvalesnę...