1. Greipfrutą perpjaukite per pusę. Išskobkite minkštimą taip, kad žievė liktų nepažeista – į ją bus dedamos salotos.
2. Nuo greipfruto minkštimo nulupkite visas odeles, kad liktų tik minkštimas. Susmulkinkite gabalėliais.
3. Gerai prinokusius...
1. Kiaušinius gerai išplakite iki putų, berkite miltus, žiupsnelį druskos, pilkite mineralinio vandens, tik nepadauginkite – tešla turi būti grietinės tirštumo.
2. Pasirinktas daržoves bei vaisius supjaustykite nedideliais ir nestorais gabalėliais,...
1. Kiaušinius gerai išplakite, plakdama elektriniu plakikliu po truputį suberkite miltus, supilkite aliejų, tada pieną. Iš tešlos svieste iškepkite lietinius.
2. Alyvuoges ir saulėje džiovintus pomidorus susmulkinkite.
3. Špinatus nuplaukite,...