Šis patiekalas puikiai tiks tiems, kas mėgsta pavalgyti kiek sočiau. Troškinį paruošti truks vos apie 20 minučių.
Nors Italijos Apulijos regiono virtuvė neįsivaizduojama be rankomis darytų „orecchiette“ ir „cavatelli“ rūšių makaronų, šaltą žiemą čia neretai stiprinamasi pasigaminus mėsos kukulių su rikota, troškintų su paprikomis.
Baklažanų kroketai – greitas, Italijoje itin populiarus užkandis, kurio receptą pristato iš šios šalies kilęs šefas Gian Luca Demarco.
Jeigu norite pasigaminti įdarytų paprikų pagal laiko patikrintą, klasikinį receptą, šis – neabejotinai skirtas jums.
Mėsainius galima ruošti ne tik su jautienos kepsneliais, tačiau ir su švelnesne, lengvesne mėsa, pavyzdžiui, vištiena.
Gardūs ėrienos vėrinukai su kalendra, aitriųjų paprikų ir kitais aromatiškais prieskoniais iš šiaurės Indijos regiono. Tinka tiek kepsninei, tiek gruzdinti, ir puikiai papildys pikniką ar pietų stalą. Patiekite vėrinukus su raita ir Indijos žiedinių kopūstų ir bulvių mišiniu.