„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Receptai pagal ingredientą „Faršas“ 5 puslapis

Įdarytos kvapnios pusryčių bandelės su sūriu

Įdarytos kvapnios pusryčių bandelės su sūriu 2 asm.

1. Bandeles perpjaukite pusiau ir išgremžkite minkštimą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite faršą ir apkepkite, paskaninkite pipirais, druska. 2. Faršą pravėsinkite ir sumaišykite su kiaušiniu, sūreliu, žalumynais ir smulkinta paprika. Paruoš...
Gardūs naminiai mėsainiai

Gardūs naminiai mėsainiai 3 asm.

1. Faršą sumaišykite su labai smulkiai pjaustytu svogūnu, aitriuoju pipiru, tabasko padažu, pagardinkite pipirais ir druska. Suformuokite 4 paplotėlius, aptepkite juos alyvuogių aliejumi ir kepkite ant grotelių 200 laipsnių orkaitėje (įjungę...
Pitos duonelės su faršu ir mocarela

Pitos duonelės su faršu ir mocarela 3 asm.

1. Svogūną ir česnaką susmulkinkite ir apkepkite su faršu. Paskaninkite mėsos prieskoniais, pipirais, druska ir žalumynais. Į aliejumi pašlakstytą skardą sudėkite 4 duoneles, aptepkite jas puse pomidorų padažo ir majonezo mišinio. Tada sudėkite farš...
Traškučiai su sultingu avienos faršo padažu

Traškučiai su sultingu avienos faršo padažu 4 asm.

1. Susmulkinkite svogūną ir apkepkite su faršu. Kepamą faršą pertrinkite šakute. Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu, paskui kelioms sekundėms įmeskite į šaltą vandenį, išimkite ir nulupkite. Pomidorus perpjaukite, išimkite sėklas ir...
Pyragas su raugintais kopūstais ir faršu

Pyragas su raugintais kopūstais ir faršu 4 asm.

1. Pusę stiklinės pieno pašildykite ir jame ištirpinkite mieles. Įberkite šaukštelį cukraus, gerai išmaišykite ir uždengę leiskite pakilti 15 minučių. Į didesnį dubenį suberkite miltus (2 stiklines), supilkite pašildytą pieną, įmuškite kiaušinio...
Soti žirnių košė su faršu

Soti žirnių košė su faršu 4 asm.

1. Žirnius pamerkite bent kelioms valandoms (geriau per naktį) ir išvirkite sūdytame vandenyje. Tik nepervirkite, jie turi būti kietoki. Bulves ir morkas stambiai sutarkuokite ir sudėkite į pravėsusius žirnius. 2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudė...
Paprastai paruošiama lazanija su daržovėmis

Paprastai paruošiama lazanija su daržovėmis 4 asm.

1. Didelėje keptuvėje apkepkite smulkintus svogūnus, česnakus ir faršą, paskaninkite druska, pipirais, kmynais ir paprika. Atskirai apkepkite kubeliais pjaustytus baklažanus, paskaninkite prieskoniais, pipirais, druska ir apšlakstykite citrinų...
Makaronų ir faršo apkepas

Makaronų ir faršo apkepas 4 asm.

1. Makaronus išvirkite sūdytame vandenyje ir perliekite šaltu vandeniu, gerai nuvarvinkite. Faršą pakepinkite su smulkintu svogūnu, baigdami kepti sudėkite pjaustytą cukiniją, paprikas, pagardinkite prieskoniais ir dar kelias minutes pakepkite. 2....
Kopūstų, ryžių ir faršo apkepas

Kopūstų, ryžių ir faršo apkepas 4 asm.

1. Kopūstą, morką ir svogūnus susmulkinkite ir apkepkite su aliejumi, paskaninkite pipirais, druska, kmynais ir paprika. 2. Keptuvę uždenkite ir kelias minutes patroškinkite. Faršą taip pat apkepkite, paskaninkite prieskoniais. Į aliejumi paš...
Ritinėliai su faršo ir kaparėlių įdaru

Ritinėliai su faršo ir kaparėlių įdaru 4 asm.

1. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos ir šiek tiek paplakite. Suberkite miltus, pilkite po šaukštą vandens ir nuolat maišykite. Vandens pilkite tiek, kad išeitų lengvai minkoma tešla. Tešlą palaikykite 20–30 minučių kambario...
Malti pjausniai su sviestu, pagardintu žalumynais

Malti pjausniai su sviestu, pagardintu žalumynais 4 asm.

1. Kambario temperatūros sviestą sumaišykite su žalumynais, druska ir pipirais. Rankomis formuokite pailgą dešrelę ir dėkite valandai į šaldiklį. 2. Kiaulienos faršą labai gerai sumaišykite su smulkintu svogūnu, žalumynais, kmynais, pipirais,...
Kiaulienos suktinukai su agurkais ir kvapnia šonine

Kiaulienos suktinukai su agurkais ir kvapnia šonine 4 asm.

1. Kiaulienos faršą sumaišykite su kiaušiniu, džiūvėsėliais, garstyčiomis, pagardinkite prieskoniais, pasūdykite. 2. Faršą padalykite į 4 lygias dalis ir išklokite ant folijos. Ant viršaus uždėkite po du kumpio ar šoninės griežinėlius, agurkėlį ir...
Pikantiški suktinukai su špinatais

Pikantiški suktinukai su špinatais 4 asm.

1. Kiaulienos kumpį perpjaukite išilgai ir labai gerai išmuškite, gausiai pabarstykite mėsos prieskoniais, pipirais ir druska. (Mėsą per naktį ar bent 3–4 valandas pamarinuokite su prieskoniais.) Faršą sumaišykite su smulkiai tarkuotu svogūnu, grū...
Mėsos ir grybų pyragas

Mėsos ir grybų pyragas 4 asm.

1. Tešlą atšildykite, iškočiokite ir įklokite į išardomą kepimo skardą. Tešlą įklokite taip, kad uždengtumėte ir kraštus. Faršą apkepkite su smulkintais svogūnais, morkomis ir grybais, pagardinkite žolelėmis, pipirais ir druska. 2. Į pravėsusį farš...
Čanachai su kukuliais ir marinuotais agurkais

Čanachai su kukuliais ir marinuotais agurkais 2 asm.

1. Faršą sumaišykite su kiaušiniu, džiūvėsėliais, pagardinkite pipirais ir druska. Formuokite nedidelius kukulius ir kepkite su smulkintu svogūnu ir tarkuota morka. 2. Į čenakų indelius sudėkite pjaustytas bulves, ant viršaus dėkite apkeptus...
Netikras zuikis su kiaušiniais

Netikras zuikis su kiaušiniais 4 asm.

1. Faršą sumaišykite su kiaušiniu, džiūvėsėliais, pagardinkite pipirais, druska ir žolelėmis. Į aliejumi pašlakstytą pailgą kepimo formą dėkite trečdalį faršo, tada eile sudėkite luptus kiaušinius. Kiaušinius apdėkite paruoštu faršu. 2. Ant virš...
Blynai su faršo, grybų ir kumpio įdaru

Blynai su faršo, grybų ir kumpio įdaru 4 asm.

1. Bulves nulupkite ir išvirkite sūdytame vandenyje, sugrūskite. Į bulvių masę įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, paskaninkite pipirais ir druska. Gerai išmaišykite, jei labai limpa prie rankų, berkite dar miltų. 2. Svogūną susmulkinkite ir...
Bulviniai blynai su faršu ir ridikėlių padažu

Bulviniai blynai su faršu ir ridikėlių padažu 4 asm.

1. Bulves sutarkuokite vidutine tarka, sumaišykite su kiaušiniu, manų kruopomis, pipirais ir druska. Kiaulienos faršą sumaišykite su labai smulkiai pjaustytu svogūnu, kiaušiniu, pagardinkite pipirais, druska ir čiobreliais. 2. Keptuvėje į...
Skrudinti bulvių kukuliai su faršo padažu

Skrudinti bulvių kukuliai su faršo padažu 4 asm.

1. Bulves išvirkite su lupenomis, atvėsinkite, nulupkite ir kelis kartus permalkite. Į bulvių masę suberkite miltus, įmuškite kiaušinį, pagardinkite prieskoniais, pipirais, druska ir gerai išminkykite. Jei tešla labai limpa prie rankų, įberkite dar...
Bulvių ir faršo apkepas

Bulvių ir faršo apkepas 2 asm.

1. Bulves nulupkite ir supjaustykite labai plonais griežinėliais, nusausinkite ir sumaišykite su bulvių prieskoniais. Faršą sumaišykite su smulkintomis daržovėmis, pagardinkite pipirais ir druska. 2. Į sviestu išteptą kepimo formą sudėkite pusę...