Nida Degutienė (Nidos receptai): Žali gali būti ne tik garnyrai, o ir patys pagrindiniai patiekalai – vegetariški „kepsneliai“, kurių pagrindinis ingredientas yra brokoliai. Visiškai nereikia jaudintis dėl brokolių spalvos, mat patamsėti jie niekaip nespės dėl to, kad vargiai spės ir iškepti. Tačiau jei jus neramina mintis, kad brokolius šiuose kepsneliuose valgysite beveik žalius ir labai traškius, galite juos trumpai apvirti (tik saugokite jų žalią spalvą!).
Mėsainis jau seniai nebėra tiesiog gabalėlis mėsos tarp dviejų riekelių duonos, tai gali būti itin gurmaniškas patiekalas. Būtent toks mėsainis ir išeis, jei vadovausitės šiuo receptu!
Išbandykite salotas, kurios taps puikiu savarankišku užkandžiu, taip pat puikiai suskambės, tarkime, prie keptos mėsos.
FeedMySister.com: Kai lauke žvarbu, daugiau nieko nesinori, tik šilto troškinio su daug daržovių, saldžiais abrikosais ir nuostabiu prieskoniu mišiniu. Tai patiekalas, kurį reikia gaminti kaip tik dabar!
Strelkabelka.lt: Tegul jūsų negąsdina ilgas šio patiekalo ingredientų sąrašas. Buvo dar ilgesnis, bet jį kiek sutrumpinau. Ir taip, tai yra dar vienas žinomo šefo Yotamo Ottolenghi šedevras iš knygos „Plenty“ (mano kiek adaptuotas), kuris bus gaminamas kiekvieną kartą, kai namie bus moliūgų. Arba žiemą be moliūgo.