Šlakelį kokosų pieno sumaišykite su krakmolu ir atidėkite. Likusį kokoso pieną pilkite į puodą, suberkite pipirus, druską, raudonėlį, maltą aitriąją papriką ir imbierą. Ryžius užpilkite verdančiu sultiniu, tada supilkite į kokosų masę ir leiskite...
Batono riekes pamerkite į pieną ir apie 10 minučių palikite, kad susigertų. Tada sutrinkite, kad taptų vientisa mase. Svogūną smulkiai supjaustykite. Į faršą sukrėskite batoną, suberkite svogūną, įmuškite kiaušinį, pagal skonį pasūdykite,...
Svogūnų laiškus ir krapus susmulkinkite, agurką ir ridikėlius supjaustykite. Viską suberkite į kefyrą. Įpilkite vandens (jei mėgstate tirštą, galite ir nepilti). Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais. Patiekdami šaltsriubę apibarstykite...
Svogūną susmulkinkite ir kartu su visais nurodytais produktais gerai sumaišykite. Drėgnomis rankomis formuokite norimo dydžio maltinukus ir kepkite keptuvėje, įkaitintame kokosų aliejuje. Patiekite su šviežiomis žaliomis salotomis, galite apš...
Avokadą nulupkite, padalinkite į kelias dalis ir suberkite į elektrinį smulkintuvą. Taip pat suberkite smulkintą česnaką, supilkite citrinų sultis, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išplakite iki vientisos masės. Avokadų sviestu ištepkite...
Cukiniją supjaustykite gabalėliais ir apkepkite keptuvėje su šaukštu sviesto. Kiaušinius įmuškite į dubenį, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai iki putų išplakite. Į kiaušinių plakinį suberkite smulkintus žalumynus, tarkuotą parmezaną,...
Baltą duoną paskrudinkite. Kiaušinius kietai išvirkite. Atvėsinkite ir susmulkinkite. Jogurtą pagardinkite pipirais, pasūdykite ir sumaišykite su garstyčiomis. Ant skrudintos baltos duonos dėkite smulkintų kiaušinių, apšlakstykite jogurto ir garstyč...
Lęšius iš vakaro užmerkite. Išskalaukite, užpilkite nurodytu kiekiu vandens ir virkite, kol vandens beveik neliks. Kiek pravėsusius lęšius sukrėskite į elektrinį plakiklį, suberkite smulkintą česnaką, sezamų pastą, citrinų sultis, pagal skonį pasū...
Mėsą gerai nuplaukite, supjaustykite gabalėliais ir suberkite į nurodytą kiekį verdančio vandens. Įmeskite lauro lapelį ir pipirų žirnelius. Kai mėsa bus apvirusi, suberkite gabalėliais supjaustytą saliero gumbą ir papriką, įmeskite surištą ryšulėlį...
Avokadą nulupkite, perpjaukite į kelias dalis ir suberkite į elektrinį maisto smulkintuvą. Kartu supilkite citrinų sultis, grietinėlę, suberkite trintą česnaką, žiupsnelį pipirų, pagal skonį pasūdykite ir smulkinkite iki purios kremo konsistencijos....
Faršą sukrėskite į dubenį, suberkite visus nurodytus prieskonius, kapotas mėtas arba petražoles ir gerai išmaišykite. Drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius kukulaičius ir dėkite juos į keptuvėje įkaitintą aliejų. Atsargiai vartydami apkepame iš...
Visus marinatui skirtus ingredientus sumaišykite ir gautu marinatu ištrinkite vištienos krūtinėlę. Palikite marinuotis, geriausiai nakčiai. Vištienos krūtinėlės kraštelyje įpjaukite, kad susiformuotų „kišenė“ ir į jos vidų dėkite po šaukštą pesto...
Svogūną ir česnaką susmulkinkite. Bulves ir cukiniją nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Sūrį sutarkuokite (arba tiesiog smulkiai supjaustykite). Į puodą, kuriame bus verdama sriuba, įpilkite aliejaus ir įdėkite sviesto, suberkite...