Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Receptai pagal ingredientą „Juodieji pipirai“ 35 puslapis

Kokosinis ryžių troškinys su lašiša

Kokosinis ryžių troškinys su lašiša 2 asm.

Šlakelį kokosų pieno sumaišykite su krakmolu ir atidėkite. Likusį kokoso pieną pilkite į puodą, suberkite pipirus, druską, raudonėlį, maltą aitriąją papriką ir imbierą. Ryžius užpilkite verdančiu sultiniu, tada supilkite į kokosų masę ir leiskite...
Kiaulienos šniceliai

Kiaulienos šniceliai 4 asm.

Batono riekes pamerkite į pieną ir apie 10 minučių palikite, kad susigertų. Tada sutrinkite, kad taptų vientisa mase. Svogūną smulkiai supjaustykite. Į faršą sukrėskite batoną, suberkite svogūną, įmuškite kiaušinį, pagal skonį pasūdykite,...
Saulėgrąžų majonezas

Saulėgrąžų majonezas 4 asm.

Saulėgrąžų sėklas kelias valandas pamirkykite, išskalaukite ir suberkite į elektrinį plaktuvą. Kartu suberkite česnaką, supilkite šviežiai išspaustas citrinų sultis, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais, Provanso žolelėmis, įpilkite vandens...
Baltoji šaltsriubė su ridikėliais

Baltoji šaltsriubė su ridikėliais 2 asm.

Svogūnų laiškus ir krapus susmulkinkite, agurką ir ridikėlius supjaustykite. Viską suberkite į kefyrą. Įpilkite vandens (jei mėgstate tirštą, galite ir nepilti). Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais. Patiekdami šaltsriubę apibarstykite...
Sotūs vištienos ir lęšių maltinukai

Sotūs vištienos ir lęšių maltinukai 2 asm.

Svogūną susmulkinkite ir kartu su visais nurodytais produktais gerai sumaišykite. Drėgnomis rankomis formuokite norimo dydžio maltinukus ir kepkite keptuvėje, įkaitintame kokosų aliejuje. Patiekite su šviežiomis žaliomis salotomis, galite apš...
Lavašo suktinukai su avokadų sviestu ir saliamiu

Lavašo suktinukai su avokadų sviestu ir saliamiu 2 asm.

Avokadą nulupkite, padalinkite į kelias dalis ir suberkite į elektrinį smulkintuvą. Taip pat suberkite smulkintą česnaką, supilkite citrinų sultis, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išplakite iki vientisos masės.   Avokadų sviestu ištepkite...
„Frittata“ su cukinijomis ir žalumynais

„Frittata“ su cukinijomis ir žalumynais 2 asm.

Cukiniją supjaustykite gabalėliais ir apkepkite keptuvėje su šaukštu sviesto. Kiaušinius įmuškite į dubenį, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai iki putų išplakite. Į kiaušinių plakinį suberkite smulkintus žalumynus, tarkuotą parmezaną,...
Užkandukai su kiaušiniais ir žalumynais

Užkandukai su kiaušiniais ir žalumynais 2 asm.

Baltą duoną paskrudinkite. Kiaušinius kietai išvirkite. Atvėsinkite ir susmulkinkite. Jogurtą pagardinkite pipirais, pasūdykite ir sumaišykite su garstyčiomis. Ant skrudintos baltos duonos dėkite smulkintų kiaušinių, apšlakstykite jogurto ir garstyč...
Lęšių humusas

Lęšių humusas 2 asm.

Lęšius iš vakaro užmerkite. Išskalaukite, užpilkite nurodytu kiekiu vandens ir virkite, kol vandens beveik neliks. Kiek pravėsusius lęšius sukrėskite į elektrinį plakiklį, suberkite smulkintą česnaką, sezamų pastą, citrinų sultis, pagal skonį pasū...
Pikantiškos keptos stintos

Pikantiškos keptos stintos 2 asm.

Stintas išdarinėkite, švariai nuplaukite, nudžiovinkite, pagardinkite prieskoniais, pagal skonį pasūdykite ir apšlakstykite sausu baltuoju vynu. Palikite valandai pastovėti.  Keptuvėje įkaitinkite aliejaus, stintas apvoliokite džiūvėsiuose ir iš...
Raugintų agurkų sriuba

Raugintų agurkų sriuba 2 asm.

Mėsą gerai nuplaukite, supjaustykite gabalėliais ir suberkite į nurodytą kiekį verdančio vandens. Įmeskite lauro lapelį ir pipirų žirnelius. Kai mėsa bus apvirusi, suberkite gabalėliais supjaustytą saliero gumbą ir papriką, įmeskite surištą ryšulėlį...
Saulėgrąžų daigų salotos su avokadų kremu

Saulėgrąžų daigų salotos su avokadų kremu 1 asm.

Avokadą nulupkite, perpjaukite į kelias dalis ir suberkite į elektrinį maisto smulkintuvą. Kartu supilkite citrinų sultis, grietinėlę, suberkite trintą česnaką, žiupsnelį pipirų, pagal skonį pasūdykite ir smulkinkite iki purios kremo konsistencijos....
Marokietiški kukuliai

Marokietiški kukuliai 2 asm.

Faršą sukrėskite į dubenį, suberkite visus nurodytus prieskonius, kapotas mėtas arba petražoles ir gerai išmaišykite. Drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius kukulaičius ir dėkite juos į keptuvėje įkaitintą aliejų. Atsargiai vartydami apkepame iš...
Mėsainiai su lašiša

Mėsainiai su lašiša 4 asm.

Skanūs, sultingi ir sotūs. Jei neturite daug laiko, geriau pasiruoškite iš vakaro.
Itališka vištiena parmezano trupiniuose

Itališka vištiena parmezano trupiniuose 2 asm.

Visus marinatui skirtus ingredientus sumaišykite ir gautu marinatu ištrinkite vištienos krūtinėlę. Palikite marinuotis, geriausiai nakčiai. Vištienos krūtinėlės kraštelyje įpjaukite, kad susiformuotų „kišenė“ ir į jos vidų dėkite po šaukštą pesto...
Trinta cukinijų sriuba su rūkytu lydytu sūriu

Trinta cukinijų sriuba su rūkytu lydytu sūriu 6 asm.

Svogūną ir česnaką susmulkinkite. Bulves ir cukiniją nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Sūrį sutarkuokite (arba tiesiog smulkiai supjaustykite). Į puodą, kuriame bus verdama sriuba, įpilkite aliejaus ir įdėkite sviesto, suberkite...
Pikantiški kiaulienos iešmeliai

Pikantiški kiaulienos iešmeliai 6 asm.

Paprikas nuplaukite ir supjaustykite stambesniais gabalėliais, kad būtų lengva mauti ant iešmelių. Apšlakstykite aliejumi, šviežiai spaustomis citrinų sultimis, česnakų milteliais, druska ir žolelių mišiniu. Palikite 1 valandai marinuotis. Kivius...
Šilta grikių mišrainė su morkomis ir baltuoju sūriu

Šilta grikių mišrainė su morkomis ir baltuoju sūriu 2 asm.

Grikius išvirkite. Morkas nuskuskite ir sutarkuokite. Svogūną nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite tarkuotas morkas ir smulkintą svogūną. Troškinkite, kol suminkštės. Suberkite į troškintas morkas grikius...
Tuno ir raugintų agurkų mišrainė

Tuno ir raugintų agurkų mišrainė 2 asm.

Agurkus, avokadą, papriką supjaustykite nedideliais gabalėliais, susmulkinkite porą. Visas daržoves suberkite į dubenį, sukrėskite tuną (tik prieš tai nusunkite sultis). Majonezą sumaišykite su jogurtu, pagardinkite maltais pipirais, dūminių paprikų...
Orkaitėje kepti vištienos maltiniai su feta

Orkaitėje kepti vištienos maltiniai su feta 4 asm.

Į maltą vištieną įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvėsius, smulkintą svogūną, pasūdykite, pagardinkite pipirais, kariu ir gerai išmaišykite. Fetos sūrį sutarkuokite burokine tarka, sukrėskite majonezą ar jogurtą, trintą česnaką, žolelių prieskonius...