Šį tortą paruošite greitai ir nesunkiai, tačiau leiskite dar jam kiek pastovėti, iškart nevalgykite, taip jis bus dar skanesnis.
Kaip ruošiamas šis nekeptas skanėstas laidoje „Gardu Gardu“ pademonstravo konditerijos profesionalas Ali Gadžijevas. Išbandykite ir jūs!
Šį tortą projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pristatė konditerijos gerbėja Nijolė Katinienė.
Šį tortą projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pristatė restorano „Radharanės“ vadovė Rasa Mačiulienė.
Šiuos meduolius verta kepti kiek storesnius ir svarbu neperkepti. Tuomet jų išorė bus traški, o vidus kiek minkštas. Šie meduoliai gerai išlaiko formą, yra tvirti, tad tinkami puošti eglutę ar vainiką, o jų rinkinys gali tapti gera dovana. Pastovėję kelias dienas šie meduoliai darosi dar skanesni.
Šį tortą projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pristatė tinklaraščio „Žalia, bet ne žolė“ autorė Lina Digrienė. Lina savo ir savo šeimos pavyzdžiu siekia išsklaidyti vis dar populiarius mitus apie žaliavalgystę.
Nida Deguetienė (Nidos receptai): Turint dėželę iš anksto iškeptų miusli batonėlių, bepigu organizmą papildyti naudingomis ir energijos suteikiančiomis medžiagomis!
Jie tikrai tilps į jūsų kelioninį krepšį, mokyklinę kuprinę ar darbinį rankinuką. Miusli batonėliai praturtinti baltymais iš riešutų ir sėklų, o saldumo suteikia džiovinti vaisiai ir klevų sirupas arba medus.
Šį desertą projektui „100 tortų Lietuvai“ skyrė sveikatingumo centras „Dainava“, veikiantis pačiame Druskininkų miesto centre, netoli pagrindinės kurorto pėsčiųjų gatvės – Vilniaus alėjos.
Šį tortą projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pristatė neceliakinį jautrumą glitimui turinti ir daug apie šį negalavimą žinanti Inga Krasuckienė. Rašydama kulinarinę knygą „Kepiniai be glitimo“ į pagalbą ji pasikvietė vieną žymiausių profesionalių konditerių Lietuvoje Jekateriną Zvonkuvienę.
Su šiuo tortu projekte „100 tortų Lietuvai“ prisistatė seniausiu bei gražiausiu lietuvišku moterišku vardu pavadinta Druskininkų „Eglės“ sanatorija. Šventiškai atrodantis tortas puoštas kankorėžius atkartojančiu dekoru, sukurtu iš smulkintų migdolų riešutų ir rozmarinų.
Projekto „100 tortų Lietuvai proga“ šio torto receptu pasidalijo restoranas „Le BonJour“ sostinėje.
Šį tortą projekto „100 tortų Lietuvai“ pristato Vilniuje veikiantis baras „Bix“.
Šis receptas – iš projekto „100 tortų Lietuvai“. Daugiatūkstantinį gerbėjų skaičių „Facebook“ tinkle turinti tinklaraščio Ritosreceptai.lt autorė, Rita Pečiūnaitienė pristato subtilaus ir išskirtinio skonio šokoladinį karamelinį maskarponės sūrio tortą su kava.
Šį tortą projektui „100 tortų Lietuvai“ pristatė restorano „IDW Esperanza Resort“ konditerė Danutė Skeberienė.
Šį tortą projektui „100 tortų Lietuvai“ pristatė Druskininkų „Grand SPA Lietuva“.
Šį tortą su kava projektui „100 tortų Lietuvai“ pristatė „Bruzgu saldumynų namai“.
„Vegan Pipiras“: Skanus ir sotus veganiškas skanėstas gali nustebinti bet ką. O mums jis patinka dar ir dėl to, kad pagaminimas nereikalauja daug laiko!
Šis receptas ypač paprastas, o pagal jį pagaminti rutuliukai puikiai tinkantys sotiems pusryčiams ar kaip užkandis. Beje, juos galima išlaikyti iki pusmečio, tereikia įdėti į maišelį ir užšaldyti. Žinoma, jei užšaldėte, prieš valgant kelias valandas reikia palaikyti kambario temperatūroje.
Dangira Šimašiutė („Prancūzijos virtuvė“): Nesudėtingai paruošiamas pyragas pradžiugins akį ir kiekvieną smaližių!