1. Į miltus sudėkite pjaustytą sviestą, įmuškite kiaušinį, įpilkite vandens, įberkite cukraus arba sirupo „Dan sukker“ ir užminkykite tešlą. Jos rutulį suvyniokite į foliją ir valandą palaikykite šaldytuve.
2. Morkas nuskuskite ir sutarkuokite...
1. Obuolį nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Taip pat supjaustykite džiovintus vaisius.
2. Prieskonius sumaišykite su cukrumi ir vaisiais.
3. Tešlą truputį pakočiokite, sudėkite įdarą ir suvyniokite vyniotinį. Patepkite kiaušinio plakiniu ir...
1. Kiaulieną supjaustykite gabalėliais, sudėkite į indą ir užberkite 2 šaukštus cukraus bei kardamono. Užpilkite sojos padažo, gerai išmaišykite ir palikite marinuotis 1 val.
2. Svogūnų laiškus supjaustykite, česnaką smulkiai sukapokite.
3. Į...
1. Mėsą supjaustykite gabalėliais ir kartu su kalendra bei gvazdikėliais apkepinkite su šlakeliu aliejaus.
2. Vėliau sudėkite pjaustytą svogūną ir kepkite visą laiką maišant. Įpilkite stiklinę vandens ir troškinkite, kol viskas suminkštės.
3....
1. Morkas nuskuskite ir sutarkuokite.
2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite tarkuotas morkas. Kepkite apie 10 min. nuolat maišydama.
3. Supilkite pieną, suberkite cukrų, migdolus ir razinas, pagardinkite cinamonu bei kardamonu.
4. Gautą...
1. Tešlai sviestą sumaišykite su miltais, įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų, druską ir įpilkite šaukštą vandens. Paruoštą tešlą suvyniokite į foliją ir įdėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.
2. Paruoškite sirupą: į verdantį vandenį suberkite cukrų su...
1. Džiovintus vaisius nuplaukite, kartu su apelsino žievelėmis sumeskite į puodelį ir užpilkite tiek vandens, kad vos apsemtų. Kiek pamirkusias apelsino žieveles išimkite.
2. Obuolius nuplaukite, nulupkite, supjaustykite stambiais gabalėliais. ...
1. Suberkite arbatžoles ir prieskonius į arbatinuką.
2. Užplikykite verdančiu vandeniu ir palikite 5 minutėms.
3. Į puodelius įpilkite šiek tiek pašildyto pieno.
4. Perkoštą arbatą pilkite į puodelius ir pasaldinkite cukrumi.