„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Receptai pagal ingredientą „Kava“ 5 puslapis

Kavos blynai su kondensuotu pienu ir baltu šokoladu

Kavos blynai su kondensuotu pienu ir baltu šokoladu 2 asm.

1. Karštoje kavoje ištirpinkite cukrų, sviestą, druską. Atvėsinkite ir išmaišykite su pienu. 2. Vieną kiaušinį suplakite su kava. Visą laiką plakdamos berkite išsijotus kvietinius miltus. 3. Tešlą gerai išplakite, įkaitintą nedidelę keptuvę iš...
Tiramisu su mėlynėmis

Tiramisu su mėlynėmis 4 asm.

1. Šaltą kavą sumaišykite su amareto likeriu. 2. Kiaušinio trynius sudėkite į dubenį (geriausiai metalinį), supilkite cukrų ir plakite maišytuvu iki purumo, kol tryniai taps šviesūs (apie 5 minutes). Sumažinkite greitį ir po šaukštą sudėkite...
Damų desertas

Damų desertas 4 asm.

1. Išplakite kiaušinių trynius su kondensuotu pienu, sudėkite maskarponės sūrį ir sumaišykite. 2. Sausainius pamirkykite kavoje. 3. Dėkite į indą mirkytus sausainius, ant jų tepkite ar pilkite marskaponės masę, tada dar kartą sausainius ir vėl...
Desertas su maskarponės sūriu

Desertas su maskarponės sūriu 2 asm.

1. Kavą užplikykite ir atvėsinkite. 2. Maskarponės sūrį išplakite su kondensuotu pienu, supilkite kavą, gerai sumaišykite. 3. Į taures dėkite braškių, užpilkite išplakta mase ir uždėkite tarkuoto pieninio šokolado. 4. Palaikykite per naktį ir...
Itališkas braškių desertas

Itališkas braškių desertas 6 asm.

1. Kavos pupeles iš vakaro užpilkite grietinėle ir laikykite šaldytuve. 2. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius su cukrumi išsukite iki purumo. Į juos įmaišykite maskarponę, citrinų sultis. 3. Kavos pupeles išgriebkite iš grietinėlės....
Kavos tortas

Kavos tortas 8 asm.

1. Dubenyje suplakite kiaušinius su cukrumi, maišykite, kol ištirps cukrus. 2. Sodą išmaišykite dviejuose šaukštuose grietinės. Likusią grietinę sumaišykite su kakava, sukrėskite į kiaušinių masę, suberkite miltus, supilkite grietinę su soda, sudė...
Maskarponės desertas

Maskarponės desertas 4 asm.

1. Maskarponę, varškės sūrelį, miltelinį cukrų, nutarkuotas citrinų žieveles ir citrinų sultis išsukite iki vientisos masės. 2. Grietinėlę gerai atšaldykite ir išplakite iki standžių putų. Tada atsargiai kabindama šaukštu iš apačios į viršų įmaiš...
Ledų pyragaičiai

Ledų pyragaičiai 5 asm.

1. Avietes perrinkite, nuplaukite, nusausinkite. Kelias gražias palikite papuošti, kitas sutrinkite ir išsukite su milteliniu cukrumi. 2. Ledus šiek tiek atitirpykite – turi būti minkšti. 3. Sausainius apšlakstykite kavos likerio ir kavos mišiniu...
Tiramisu

Tiramisu 5 asm.

1. Kiaušinius kruopščiai nušveiskite šepetėliu ir gerai nuplaukite, tada perliekite verdančiu vandeniu, kad neliktų jokių bakterijų. Atskirkite baltymus nuo trynių. 2. Trynius iki vientisos masės išplakite su cukrumi, įmaišykite į maskarponę ir vė...