Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Receptai pagal ingredientą „Kepimo milteliai“ 17 puslapis

Keksiukai su obuoliais

Keksiukai su obuoliais 4 asm.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir cinamonu. Sviestą išplakite su cukrumi ir kiaušiniais. Į gautą masę, pakaitomis įmaišykite miltus ir pieną. Obuolius išdarinėkite, jei stora odelė - nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Įmaišyite į tešlą....
Obuolių pyragas su „Rududu“

Obuolių pyragas su „Rududu“ 4 asm.

Margariną iki purumo plakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmuškite kiaušinius. Po truputį įmaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą. Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais, sumaiš...
Kokosinio biskvito pyragaičiai

Kokosinio biskvito pyragaičiai 4 asm.

Įmuškite į dubenį 3 kiaušinius, suberkite cukrų ir iki putų išplakite. Į kiaušinių plakinį įmaišykite kokoso drožles, krakmolą ir kepimo miltelius. Maišykite kol tešla taps vientisa.  Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Statykite į...
Štolenas su varške

Štolenas su varške 4 asm.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cukrumi, druska, cukatais, razinomis ir riešutais. Per vidurį padarykite duobutę ir sudėkite sviestą, varškę, įmuškite kiaušinius ir įpilkite vanilės ekstraktą. Rankomis suminkykite vientisą tešlą....
Trupininis pyragas su uogiene

Trupininis pyragas su uogiene 10 asm.

Šaltą sviestą sutarkuokite, sumaišykite su miltais, cukrumi, kepimo milteliais ir viską trinkite tarp delnų, kol susidarys trupiniai. Į trupinius įmuškite kiaušinį ir viską minkykite, kol susidarys vientisa tešla. Trečdalį tešlos suvyniokite į...
Apelsininis keksas

Apelsininis keksas 10 asm.

Kiaušinius plakite su cukrumi, kol taps vientisa gelsva mase. Į cukraus ir kiaušinių plakinį po truputį supilkite aliejų, sudėkite grietinę, suberkite apelsino žievelę ir supilkite apelsinų sultis. Viską gerai išmaišykite, suberkite miltus, sumaiš...
Kitokie švilpikai

Kitokie švilpikai 4 asm.

Bulves nuplaukite ir išvirkite su lupenomis. Atvėsinkite ir nulupkite. Sumalkite ir įmaišykite druską, muskatą bei paplaktą kiaušinį. Suberkite pusę miltų, kepimo miltelius ir šlakelį aliejaus, viską išmaišykite. Suberkite likusius miltus ir...
Apelsininiai biskočiai su migdolais ir spanguolėmis

Apelsininiai biskočiai su migdolais ir spanguolėmis 15 asm.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cukrumi, riešutais ir spanguolėmis. Kiaušinius plakite porą minučių, kol išeis šviesi, gelsva masė, įberkite tarkuotą apelsino žievelę. Po truputį, nuolat maišydami, suberkite miltų mišinį. Tešlą išverskite...
Parmezano sausainiai su rūkyta paprika

Parmezano sausainiai su rūkyta paprika 20 asm.

Minkštą sviestą išsukite su druska, po truputį suberkite miltus ir kepimo miltelius. Suberkite gana smulkiai tarkuotus sūrius, po truputį supilkite pieną. Tešlą gerai išminkykite ir palikite šaldytuve ~1 val. Tešlą iškočiokite tarp dviejų maistinės...
Marokietiški sausainiai su sezamo sėklomis

Marokietiški sausainiai su sezamo sėklomis 15 asm.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Vieno kiaušinio trynį atskirkite nuo baltymo. Sviestą išplakite su cukrumi iki purios masės, įmuškite vieną kiaušinį ir kito kiaušinio trynį. Suberkite miltus ir sezamo sėklas, viską gerai išmaišykite (tešla...
Bulvių ir varškės spurgos

Bulvių ir varškės spurgos 4 asm.

Bulves išvirkite, atvėsinkite ir sumalkite arba sugrūskite iki vientisos masės. Į bulvių masę sukrėskite varškę, įmuškite kiaušinį, suberkite krakmolą, kepimo miltelius, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite muskatu. Gruzdintuvėje ar nedideliame...
Šokoladiniai keksiukai su „Raffaello“ saldainiais

Šokoladiniai keksiukai su „Raffaello“ saldainiais 5 asm.

Šokoladiniai keksiukai su siurprizu viduje. Tiesiog nuostabūs. Viduje gana drėgni su tirpstančiais burnoje pieniško šokolado gabalėliais ir „Raffaello“ saldainiais.
Apverstas bananų pyragas

Apverstas bananų pyragas 10 asm.

Orkaitę įkaitinkite iki 180°C. Į kepimo skardą įdėkite 40 g sviesto ir jį dėkite į įkaitintą orkaitę, kol sviestas ištirps. Sviestui ištirpus juo ištepkite formos kraštus ir likusį sviestą tolygiai paskirstykite kepimo formos dugne ir ant jo, lygiu...
Kalėdiniai elniukai

Kalėdiniai elniukai 4 asm.

Šie nuotaikingi ir gardūs keksiukai gali papuošti jūsų kalėdinių vaišių stalą arba tapti miela dovanėle.

Veganiški lietiniai su aguonomis

Veganiški lietiniai su aguonomis 3 asm.

Iš visų nurodytų produktų išmaišykite skystą tešlą lietiniams. Jei ji bus per tiršta, įpilkite dar šiek tiek kokosų pieno arba vandens, jei bus per skysta, įberkite dar miltų. Įkaitinkite keptuvę ir po ją visą tolygiai paskleiskite kokosų aliejų (...
Lietiniai su varške

Lietiniai su varške 6 asm.

Įberkite miltus į dubenį, įmuškite kiaušinius. Nedideliame kiekyje pieno ištirpinkite cukrų, druską ir supilkite į dubenį. Visus kitus ingredientus, išskyrus aliejų, taip pat sudėkite į dubenį ir išmaišykite iki vientisos masės. Aliejų įpilkite į šią...
Močiutės obuolių pyragas su cinamonu

Močiutės obuolių pyragas su cinamonu 12 asm.

Obuolius nuskuskite, išvalykite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, apibarstykite dviejų rūšių cukrumi, cinamonu ir gerai išmaišykite. Tešlai kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Baltymus gerai išplakite. Susidarius standžioms, baltoms...
Vaisiniai keksiukai su riešutais

Vaisiniai keksiukai su riešutais 6 asm.

Spanguoles užpilkite karštu vandeniu, palaukite, kol išbrinks ir nusausinkite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, visais prieskoniais ir spanguolėmis. Sviestą ištirpinkite ir išplakite su kiaušiniu, cukrumi, apelsino žievele ir sultimis. Į...
Kakavos meduolis

Kakavos meduolis 6 asm.

Miltus sumaišykite su druska, kakavos ir kepimo milteliais. Sviestą išsukite su cukrumi, vanile, citrinos žievele, likusiais prieskoniais ir medumi. Po vieną įplakite kiaušinius. Pakaitomis berkite miltų mišinį ir pilkite pieną, užmaišykite vientisą...
Burnoje tirpstantys grietiniečiai

Burnoje tirpstantys grietiniečiai 4 asm.

Varškę sukrėskite į dubenėlį, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, cinamoną, supilkite kondensuotą pieną. Išmaišykite. Jei įdaras atrodys skystokas, galite įberti dar truputį miltų. Minkštą sviestą išmaišykite su cukrumi ir žiupsneliu druskos....