„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Receptai pagal ingredientą „Kepimo milteliai“ 25 puslapis

Citrininis varškės pyragas

Citrininis varškės pyragas 4 asm.

1. Padažui skirtas šaldytas uogas užpilkite cukrumi ir atitirpinkite. 2. Citriną nuplaukite trinant šepetėliu. Nutarkuokite žieveles, iš minkštimo išspauskite sultis. 3. Kiaušinių trynius ir baltymus atskirkite. Baltymus plakite, kol susidarys...
Varškėčiai

Varškėčiai 5 asm.

1. Varškę pertrinkite per sietelį. Sumaišykite su rikotos sūriu, cukrumi, citrinos žievelėmis ir vaniliniu cukrumi.  2. Kiaušinius išplakite iki vientisumo ir įmaišykite į varškės masę. 3. Miltus ir kepimo miltelius persijokite per sietelį....
Čirviniai blynai

Čirviniai blynai 6 asm.

1. Miltus ir kepimo miltelius persijokite per sietelį. Sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos. 2. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. 3. Trynius išsukite cukrumi, kol masė pasidarys vientisa ir puri. Palengva įmaišykite...
Žagarėliai su varške

Žagarėliai su varške 6 asm.

1. Varškę išsukite su kiaušiniais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki vientisos masės. 2. Kitame dubenyje persijokite miltus, sumaišykite juos su kepimo milteliais ir druska. 3. Po truputį, po kelis šaukštus, vis maišant, į varškės masę berkite...
Purūs keksiukai

Purūs keksiukai 6 asm.

1. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Kiaušinių ir cukraus masę išplakite iki purumo. 2. Miltus ir kepimo miltelius persijokite per sietelį, kad kepinys būtų puresnis. 3. Įmaišykite į kiaušinių ir cukraus plakinį...
Jogurtinė pica su bananais

Jogurtinė pica su bananais 3 asm.

1. Į dubenį suberkite miltus, kepimo miltelius bei druską. Supylusi aliejų, masę pamaišykite švariais pirštais, kad tolygiai pasiskirstytų riebalai. 2. Sukrėskite jogurtą, supilkite vandenį ir suminkykite tešlą. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir...
Bananų duona su džiovintomis spanguolėmis

Bananų duona su džiovintomis spanguolėmis 5 asm.

1. Džiovintas spanguoles apšlakstykite romu ir palikite 20 minučių pastovėti. Gerai nuspauskite. 2. Lazdynų riešutus paskleiskite kepimo skardoje ir kelioms minutėms paskrudinkite orkaitėje. Kai atvės, pirštais nutrinkite odeles, branduolius...
Šokoladiniai pyragaičiai

Šokoladiniai pyragaičiai 6 asm.

1. 100 g šokolado ištirpinti dubenyje, įstatytame į didesnį indą su karštu vandeniu. Sudėti kambario temperatūros sviestą, suberti cukrų (truputį sviesto ir cukraus palikti kepimo formelėms patepti ir pabarstyti) ir sukti, kol cukrus ištirps ir masė...
Pyragėliai su faršu ir kopūstais

Pyragėliai su faršu ir kopūstais 4 asm.

1. Į dubenį supilkite kefyrą, įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, cukraus, kepimo miltelių ir išplakite. Po truputį berkite miltus ir maišykite, kol tešla sutirštės ir galėsite minkyti rankomis. Paruoštą tešlą uždenkite ir palaikykite 20–30 minuč...
Morkų pyragas su graikiniais riešutais

Morkų pyragas su graikiniais riešutais 6 asm.

1. Miltus persijokite ir sumaišykite su cinamonu, muskatu, trintais gvazdikėlius ir kepimo milteliais. 2. Kiaušinius išplakite, sumaišykite su aliejumi, cukrumi ir sirupu, tada viską pilkite į miltų mišinį, įmaišykite lydytą sviestą ir viską gerai...
Aviečių, mėlynių ir obuolių pudingas

Aviečių, mėlynių ir obuolių pudingas 4 asm.

1. Ketvirtadalį obuolio stambiai sutarkuokite, likusį – supjaustykite mažais gabalėliais. 2. Obuolius sumaišykite su uogomis ir užberkite dviem šaukštais rudojo cukraus. 3. Pusę obuolių ir uogų masės paskirstykite sviestu išteptame pudingo inde....
Pyragaičiai su vyšniomis

Pyragaičiai su vyšniomis 4 asm.

1. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Baltymus su trupučiu druskos išplakite ir palikite vėsiai. Kepimo formeles ištepkite sviestu. 2. Sviestą, cukrų ir kiaušinių trynius gerai išsukite. Įmaišykite rikotą, apelsinų žieveles ir sultis, su...
Saldus vyniotinis su „Nutella“ ir lazdyno riešutais

Saldus vyniotinis su „Nutella“ ir lazdyno riešutais 4 asm.

1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros. 2. Kepimo skardoje paskleiskite lazdyno riešutus ir kaitinkite įkaitintoje orkaitėje apie 8 minutes, kol nuo riešutų atšoks odelės. 3. Išimkite iš orkaitės, leiskite atvėsti. Nuimkite odeles,...
Tortas su slyvomis

Tortas su slyvomis 4 asm.

1. Kiaušinius, vandenį, cukrų ir druską išplakite elektriniu plaktuvu. Įmaišykite miltus su kepimo milteliais. Tešlą sukrėskite į riebalais pateptą formą, išlyginkite. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 22–25 minutes. 2. Iš slyvų išimkite kauliukus....
Slyvų tortas

Slyvų tortas 4 asm.

1. Kiaušinių trynius ir baltymus atskirkite. Baltymus atvėsinkite ir su trupučiu druskos plakite tol, kol susidarys standžios putos. 2. Trynius su 250 g cukraus sukite, kol virs puria mase. Suberkite maltus džiūvėsius, krakmolą, miltus, įberkite...
Pyragaičiai su slyvomis ir grietinėle

Pyragaičiai su slyvomis ir grietinėle 4 asm.

1. Į gilų indą išsijokite 250 g miltų ir kepimo miltelius. Įmaišykite du pakelius vanilinio cukraus, grietinę ir 175 g kambario temperatūros sviesto. Užminkykite tešlą, suvyniokite į foliją ir 2 valandas laikykite šaldytuve. Kapodami plačiu peiliu...
Pyragas su slyvomis

Pyragas su slyvomis 4 asm.

1. 400 g slyvų supjaustykite skiltelėmis. Pieninį šokoladą (30 g atidėkite) sukapokite. 2. Sviestą ir 170 g miltelinį cukrų gerai išsukite. Po vieną įmaišykite kiaušinius. 3. Kapučino kavą išmaišykite su dviem šaukštais šilto pieno ir supilkite į...
Naminė pica

Naminė pica 2 asm.

1.Tris pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu, 10 min. palaikykite, kol suminkštės, nusausinkite ir supjaustykite kubeliais. Dubenyje sumaišykite pomidorus, miltus, parmezaną, cukrų, linų sėmenis, kepimo miltelius, raudonėlius, druską ir pipirus....
Baltymų tortas su raudonaisiais serbentais

Baltymų tortas su raudonaisiais serbentais 4 asm.

1. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Sviestą ir 140 g cukraus trinkite, kol pasidarys puri masė. Įmaišykite trynius. Miltus, kepimo miltelius, maltus migdolus ir šaukštą citrinų žievelių sumaišykite, suberkite į sviesto masę ir išsukite. 2....
Šokoladinis pyragas su miško uogomis

Šokoladinis pyragas su miško uogomis 4 asm.

1. Šokoladą sukapokite ir suberkite į dubenį. Sudėkite sviestą, supilkite kavą, viskį. Dubenį statykite į karšto vandens vonelę ir palikite, kad šokoladas ir sviestas ištirptų. Masę perpilkite į didesnį dubenį. 2. Į šokoladą suberkite cukrų ir...