„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Receptai pagal ingredientą „Kepimo milteliai“ 26 puslapis

Vafliai su braškėmis

Vafliai su braškėmis 4 asm.

1. Kiaušinių baltymus su trupučiu druskos plakite tol, kol susidarys standžios putos. 2. Sviestą, kiaušinį, miltelinį cukrų, šiek tiek vanilinio cukraus, citrinos žieveles, migdolų esenciją, cinamoną ir anyžius maišykite mediniu šaukštu, kol...
Aviečių tortas

Aviečių tortas 4 asm.

1. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi, įmaišykite kiaušinį, medų. Supilkite su kepimo milteliais išsijotus miltus, įberkite druskos, imbiero, cinamono, gvazdikėlių ir išminkykite. Tešlą suvyniokite į foliją ir dėkite valandai į š...
Sluoksniuotas desertas su vyšniomis

Sluoksniuotas desertas su vyšniomis 4 asm.

1. Šokoladą sulaužykite į dubenį, ištirpinkite ir atšaldykite. Suberkite miltus, migdolus, kepimo miltelius ir išmaišykite. Kiaušinių trynius ir baltymus atskirkite. Į trynius įpilkite keturis šaukštus šilto vandens, suberkite cukrų ir išplakite....
Pyragas su obuoliais

Pyragas su obuoliais 4 asm.

1. Pirmiausia paruoškite tešlą: miltus supilkite ant medinės lentelės, viduryje padarykite duobutę, į ją sudėkite kubeliais pjaustytą šaltą sviestą, įmuškite kiaušinius, sukrėskite grietinę, suberkite miltelinį cukrų, kepimo miltelius, užminkykite...
Varškės pyragas su obuoliais

Varškės pyragas su obuoliais 4 asm.

1. Kiaušinius įmuškite į dubenį ir plakite su ruduoju cukrumi, vaniliniu cukrumi, kol pasidarys balta masė. 2. Į atskirą indą supilkite stiklinę manų kruopų, užpilkite grietinėle, gerai išmaišykite ir palikite 10–20 minučių brinkinkite. 3. Varškę...
Vaflių tortas su obuoliais

Vaflių tortas su obuoliais 4 asm.

1. Kiaušinių trynius ir baltymus atskirkite. Baltymus plakite tol, kol susidarys standžios putos. Miltus, žiupsnelį druskos ir kepimo miltelius sumaišykite. Sviestą išsukite su 100 g cukraus ir nuo citrinos nutarkuotomis žievelėmis. Įmaišykite kiauš...
Pyragas su obuoliais ir cinamono lazdelėmis

Pyragas su obuoliais ir cinamono lazdelėmis 4 asm.

1. Tešlai kiaušinius ištrinkite su cukrumi, įmaišykite stiklinę grietinės. Į likusią grietinę įmaišykite kepimo miltelius. Miltus išmaišykite su vaniliniu cukrumi. Iš visų produktų išsukite tešlą. 2. Obuolius nuplaukite, ištraukite kotelius,...
Vanilinis obuolių pyragas

Vanilinis obuolių pyragas 4 asm.

1. Minkštą sviestą ir cukrų inde sukite mediniu šaukštu tol, kol masė taps puri ir pašviesės. 2. Sudėkite išplaktus kiaušinius, įsijokite miltus su kepimo milteliais, suberkite vanilės sėklas ir gerai išmaišykite. 3. Tešlą sukrėskite į sviestu iš...
Desertiniai bokšteliai

Desertiniai bokšteliai 8 asm.

1. Apelsiną nuplikykite verdančiu vandeniu, smulkia trintuve nutarkuokite žievelę ir išspauskite sultis. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių, baltymus iki standumo išplakite su žiupsneliu druskos. 2. Trynius išplakite ir sumaišykite su...
Obuolių kepsneliai su vaniliniu kremu

Obuolių kepsneliai su vaniliniu kremu 4 asm.

1. Tešlai atskirkite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos ir vaniliniu cukrumi plakite tol, kol susidarys putos. 2. Kiaušinių trynius išmaišykite su miltais, kepimo milteliais, cukrumi ir skiestu vynu. Atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus...
Apelsinų ir spanguolių sausainiai

Apelsinų ir spanguolių sausainiai 6 asm.

1. Paruoškite apelsininį cukrų: dubenėlyje išsukite apelsino žieveles su cukrumi, paskleiskite ant sviestinio popieriaus, kad kiek apdžiūtų. 2. Aštriu peiliu susmulkinkite spanguoles (peilio ašmenis patepkite aliejumi – nelips prie uogų). 3....
Pyragas su kriaušėmis ir imbierų cukatomis

Pyragas su kriaušėmis ir imbierų cukatomis 4 asm.

1. Miltus išsijokite su kepimo milteliais, imbieru, cinamonu. 2. Kiaušinius išplakite su ruduoju cukrumi. Sudėkite margariną, supilkite sirupą ir medų. Gerai išplakite. 3. Į plakinį suberkite susmulkintas imbierų cukatas, miltų ir prieskonių miš...
Pyragas su kriaušėmis

Pyragas su kriaušėmis 4 asm.

1. Šokoladą sulaužykite gabalėliais ir su sviestu ištirpinkite į karšto vandens vonelę įstatytame inde. 2. Kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos gerai išsukite. Įmaišykite tepamąjį varškės sūrį ir tirpintą šokoladą, su kepimo milteliais iš...
Spanguolių pyragas

Spanguolių pyragas 6 asm.

1. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. 2. Elektriniu plaktuvu išsukite sviestą ir cukrų. Maišykite, kol masė taps puri, po vieną įmuškite kiaušinius. Suberkite vanilinį cukrų ir tarkuotas citrinos žieveles, sukrėskite grietinę....
Keksiukai su persikais

Keksiukai su persikais 6 asm.

1. Persikų puseles išgriebkite iš indelio, sudėkite į sietelį ir įstatykite į puodą nuvarvėti. Puseles supjaustykite nedidelėmis skiltelėmis. 2. Sviestą, rudąjį cukrų, vanilinį cukrų ir žiupsnelį druskos sukite elektriniu plaktuvu, kol cukrus iš...
Morkų duonelės su figomis

Morkų duonelės su figomis 5 asm.

1. Gerai nuspauskite tarkuotas morkas. Jas dubenyje sumaišykite su išplaktais kiaušinių baltymais, ten pat suberkite cukrų, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite. 2. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską ir...
Keksiukai su kumpiu

Keksiukai su kumpiu 6 asm.

1. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą sviesto, sudėkite smulkintą svogūną, maišydama pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol svogūno gabalėliai taps perregimi. 2. Dubenyje sumaišykite miltus, kukurūzų kruopas, cukrų ir kepimo miltelius, įberkite šaukštelį...
Obuolių ir riešutų pyragas

Obuolių ir riešutų pyragas 6 asm.

1. Įkaitintoje orkaitėje trumpai paskrudinkite karijas, susmulkinkite. 2. Obuolius nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. 3. Dubenyje sumaišykite miltus, rudąjį cukrų, kepimo miltelius, kakavą ir druską. 4. Kitame dubenyje sumaiš...
Šokoladinis pyragas su likeriu ir graikiniais riešutais

Šokoladinis pyragas su likeriu ir graikiniais riešutais 12 asm.

1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 °C temperatūros. Kepimo popieriumi išklokite 22 cm skersmens apvalaus kepimo indo dugną ir sieneles. 2. Į prikaistuvį sudėkite kubeliais supjaustytą sviestą, smulkintą šokoladą, suberkite cukrų, rudąjį cukrų ir...
Morkų blynai

Morkų blynai 2 asm.

1. Sutarkuokite morkas burokine trintuve, sukrėskite jas į puodą, užpilkite vandeniu, įberkite cukraus, prieskonių ir apie 15 min. troškinkite. 2. Baigdami troškinti, suberkite manus. Į atvėsusias troškintas morkas įmuškite kiaušinį ir suberkite...