1. Kambario temperatūros sviestą ištrinkite mediniu šaukštu su cukrumi.
2. Įmuškite kiaušinius, įpilkite vanilės ekstraktą.
3. Kitame inde išmaišykite miltus su kepimo milteliais. Supilkite į bendrą masę ir palengva maišykite. Kai tešla taps...
1. Miltus, druską ir kepimo miltelius išsijokite ir sumaišykite su cukrumi.
2. Įmuškite kiaušinius, gerai išmaišykite, kad nebeliktų sausos masės. Supilkite pieną ir aliejų. Tešla neturi būti skysta, todėl jei reikia, galima pridėti dar šiek tiek...
1. Šokoladą ir sviestą ištirpinkite.
2. Kiaušinius išplakite su cukrumi.
3. Sumaišykite miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską.
4. Visas paruoštas tris mases supilkite į vieną indą ir gerai sumaišykite.
5. Į sviestu išteptą skardą supilkite...
1. Ištirpdykite margariną, supilkite medų, cukrų ir maišykite, kol neliks cukraus kristaliukų.
2. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, prieskonius ir viską gerai išminkykite.Tešlą iškočiokite, formuokite „žvaigždeles“ nuo didesnės iki...
1. Susmulkinkite džiovintus vaisius ir užpilkite brendžiu. Palikite kelioms valandoms.
2. Minkštą sviestą išplakite su cukrumi. Plakdamos po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite išspaustas apelsino ir citrinos sultis, suberkite žieveles, cinamoną...
1. Visus riešutus paskrudinkite ir sumalkite. Minkštą sviestą sumaišykite su milteliniu cukrumi ir vaniliniu cukrumi, suberkite cinamoną, riešutus, įpilkite pieno. Po truputį berkite sijotus miltus su kepimo milteliais ir minkykite, kol susidarys...
1. Ištirpinkite sviestą ir į jį sudėkite mažais gabalėliais sulaužytą šokoladą. Atvėsinkite.
2. Išplakite kiaušinius su cukrumi, suberkite miltus, cinamoną, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir išmaišykite.
3. Į gautą masę supilkite jau atvėsusį...
1. Džiovintus vaisius ir riešutus rinkitės pagal skonį. Aš dėjau datulių, obuolių, razinų, slyvų, abrikosų, graikiškų riešutų, migdolų. Džiovintus vaisius ir riešutus gerai nuplaukite. Didesnius vaisius (abrikosus, slyvas) supjaustykite smulkiau....
1. Kambario temperatūros sviestą ištrinkite su cukrumi ir druska iki purumo. Po vieną įmaišykite kiaušinius. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Suminkykite tešlą.
2. Tešla išlipdykite kepimo indą (truputį atidėkite trupiniams) ir valandą...
1. Manų kruopas užpilkite pienu ar kefyru ir palikite 30 min., kad šiek tiek išbrinktų.
2. Kiaušinių trynius suplakite plaktuvu su cukrumi, sudėkite varškę, išsuktą arba atšildytą sviestą, manų kruopas, kepimo miltelius, druską ir viską gerai iš...
1. Sviestą ištrinkite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
2. Po vieną įmuškite kiaušinius ir vis maišykite, kol masė taps puri.
3. Supilkite pieną, pamaišykite. Suberkite miltus su kepimo milteliais ir išmaišykite.
4. Masę padalinkite pusiau. Į...
1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, pamažu suberkite miltus, įlašinkite keletą lašų vanilinės esencijos ir įberkite kepimo miltelių. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
2. Rabarbarus nulupkite, supjaustykite, suberkite į tešlą ir išmaišykite....
1. Puode išlydykite šokoladą ir sviestą.
2. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir miltais, suberkite kepimo miltelius bei gabalėliais pjaustytas braškes.
3. Masę supilkite į kepimo formeles, truputį palaikykite šaldytuve ir kepkite 200 laipsnių...
1. Kambario temperatūros sviestą trinkite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol pasidarys puri masė.
2. Įmaišykite miltus, kepimo miltelius, kokoso drožles ir išsukite.
3. Tešlą 30 min. laikykite šaldytuve.
4. Iš atšalusios tešlos rankomis...
1. Atskirtus kiaušinių trynius išsukite su cukrumi ir sumaišykite su ryžiais. Įmaišykite varškę.
2. Riešutus sumalkite ir su žiupsneliu druskos bei kepimo milteliais įmaišykite į ryžių ir varškės masę.
3. Razinas nuplikykite verdančiu vandeniu,...
1. Į kiaušinių trynių bei karšto vandens plakinį suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir maišykite, kol ištirps. Paskui suberkite persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei krakmolu, įmaišykite standžiai suplaktus baltymus.
2. Tešlą...
1. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Sviestą išsukite iki purumo, po vieną įmuškite kiaušinius, berkite cukrų, druską, po šaukštą miltų, viską sukite, tol kol, sudėsite visus ingredientus. Tada suberkite maltus graikinius riešutus ir viską iš...