„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Receptai pagal ingredientą „Kepimo milteliai“ 30 puslapis

Kalėdiniai keksiukai

Kalėdiniai keksiukai 6 asm.

1. Kambario temperatūros sviestą ištrinkite mediniu šaukštu su cukrumi. 2. Įmuškite kiaušinius, įpilkite vanilės ekstraktą. 3. Kitame inde išmaišykite miltus su kepimo milteliais. Supilkite į bendrą masę ir palengva maišykite. Kai tešla taps...
Kalėdinis keksas

Kalėdinis keksas 6 asm.

1. Miltus, druską ir kepimo miltelius išsijokite ir sumaišykite su cukrumi. 2. Įmuškite kiaušinius, gerai išmaišykite, kad nebeliktų sausos masės. Supilkite pieną ir aliejų. Tešla neturi būti skysta, todėl jei reikia, galima pridėti dar šiek tiek...
Šokoladinės Kalėdos

Šokoladinės Kalėdos 6 asm.

1. Šokoladą ir sviestą ištirpinkite. 2. Kiaušinius išplakite su cukrumi. 3. Sumaišykite miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską. 4. Visas paruoštas tris mases supilkite į vieną indą ir gerai sumaišykite. 5. Į sviestu išteptą skardą supilkite...
Imbierais kvepianti „eglutė“

Imbierais kvepianti „eglutė“ 5 asm.

1. Ištirpdykite margariną, supilkite medų, cukrų ir maišykite, kol neliks cukraus kristaliukų. 2. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, prieskonius ir viską gerai išminkykite.Tešlą iškočiokite, formuokite „žvaigždeles“ nuo didesnės iki...
Kalėdinis pyragas

Kalėdinis pyragas 10 asm.

1. Susmulkinkite džiovintus vaisius ir užpilkite brendžiu. Palikite kelioms valandoms. 2. Minkštą sviestą išplakite su cukrumi. Plakdamos po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite išspaustas apelsino ir citrinos sultis, suberkite žieveles, cinamoną...
Riešutinės „sraigutės“

Riešutinės „sraigutės“ 6 asm.

1. Visus riešutus paskrudinkite ir sumalkite. Minkštą sviestą sumaišykite su milteliniu cukrumi ir vaniliniu cukrumi, suberkite cinamoną, riešutus, įpilkite pieno. Po truputį berkite sijotus miltus su kepimo milteliais ir minkykite, kol susidarys...
Blynai su morkomis

Blynai su morkomis 2 asm.

1. Miltus sumaišykite su žiupsneliu kepimo miltelių. 2. Kiaušinį išplakite su cukrumi ir pienu, suberkite manus ir miltus. Supilkite smulkiai tarkuotos morkos masę. Gerai išmaišykite. 3. Kepkite aliejuje. Pabarstykite milteliniu cukrumi. Receptą...
Slyvų pyragas

Slyvų pyragas 8 asm.

1. Iš miltų, pieno, cukraus, kiaušinio, kepimo miltelių ir sviesto užmaišykite tešlą. Plakikliu sukite ją iki vientisos masės. 2. Gautą tešlą supilkite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą. Išlyginkite kepinio paviršių. 3. Slyvas...
Kriaušių pyragas

Kriaušių pyragas 4 asm.

1. Ištirpinkite sviestą ir į jį sudėkite mažais gabalėliais sulaužytą šokoladą. Atvėsinkite. 2. Išplakite kiaušinius su cukrumi, suberkite miltus, cinamoną, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir išmaišykite. 3. Į gautą masę supilkite jau atvėsusį...
Vaisių duona

Vaisių duona 6 asm.

1. Džiovintus vaisius ir riešutus rinkitės pagal skonį. Aš dėjau datulių, obuolių, razinų, slyvų, abrikosų, graikiškų riešutų, migdolų. Džiovintus vaisius ir riešutus gerai nuplaukite. Didesnius vaisius (abrikosus, slyvas) supjaustykite smulkiau....
Obuolių ir svarainių pyragas

Obuolių ir svarainių pyragas 4 asm.

1. Kambario temperatūros sviestą ištrinkite su cukrumi ir druska iki purumo. Po vieną įmaišykite kiaušinius. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Suminkykite tešlą. 2. Tešla išlipdykite kepimo indą (truputį atidėkite trupiniams) ir valandą...
Varškės keksiukai

Varškės keksiukai 6 asm.

1. Manų kruopas užpilkite pienu ar kefyru ir palikite 30 min., kad šiek tiek išbrinktų. 2. Kiaušinių trynius suplakite plaktuvu su cukrumi, sudėkite varškę, išsuktą arba atšildytą sviestą, manų kruopas, kepimo miltelius, druską ir viską gerai iš...
Margas pyragas su braškėmis

Margas pyragas su braškėmis 6 asm.

1. Sviestą ištrinkite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. 2. Po vieną įmuškite kiaušinius ir vis maišykite, kol masė taps puri. 3. Supilkite pieną, pamaišykite. Suberkite miltus su kepimo milteliais ir išmaišykite. 4. Masę  padalinkite pusiau. Į...
Rabarbarų pyragas

Rabarbarų pyragas 4 asm.

1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, pamažu suberkite miltus, įlašinkite keletą lašų vanilinės esencijos ir įberkite kepimo miltelių. Viską išmaišykite iki vientisos masės. 2. Rabarbarus nulupkite, supjaustykite, suberkite į tešlą ir išmaišykite....
Bananų duona

Bananų duona 4 asm.

1. Išlydykite sviestą, palikite atvėsti. Bananus supjaustykite ir šakute sutrinkite. 2. Kiaušinius išmaišykite su cukrumi. Supilkite kefyrą ir sviestą. 3. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius. 4. Sviesto masę pilkite ant...
Šokoladiniai pyragėliai su braškėm

Šokoladiniai pyragėliai su braškėm 2 asm.

1. Puode išlydykite šokoladą ir sviestą. 2. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir miltais, suberkite kepimo miltelius bei gabalėliais pjaustytas braškes. 3. Masę supilkite į kepimo formeles, truputį palaikykite šaldytuve ir kepkite 200 laipsnių...
Kokosiniai sausainiai su mėlynėmis

Kokosiniai sausainiai su mėlynėmis 6 asm.

1. Kambario temperatūros sviestą trinkite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol pasidarys puri masė. 2. Įmaišykite miltus, kepimo miltelius, kokoso drožles ir išsukite. 3. Tešlą 30 min. laikykite šaldytuve. 4. Iš atšalusios tešlos rankomis...
Varškės apkepas su ryžiais

Varškės apkepas su ryžiais 4 asm.

1. Atskirtus kiaušinių trynius išsukite su cukrumi ir sumaišykite su ryžiais. Įmaišykite varškę. 2. Riešutus sumalkite ir su žiupsneliu druskos bei kepimo milteliais įmaišykite į ryžių ir varškės masę. 3. Razinas nuplikykite verdančiu vandeniu,...
Tortas „Margarita“

Tortas „Margarita“ 6 asm.

1. Į kiaušinių trynių bei karšto vandens plakinį suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir maišykite, kol ištirps. Paskui suberkite persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei krakmolu, įmaišykite standžiai suplaktus baltymus. 2. Tešlą...
Žymės: desertas, tortas
Pikantiški keksiukai

Pikantiški keksiukai 4 asm.

1. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Sviestą išsukite iki purumo, po vieną įmuškite kiaušinius, berkite cukrų, druską, po šaukštą miltų, viską sukite, tol kol, sudėsite visus ingredientus. Tada suberkite maltus graikinius riešutus ir viską iš...