„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Receptai pagal ingredientą „Kepimo milteliai“ 32 puslapis

Moliūgų sausainiai

Moliūgų sausainiai 4 asm.

1. Sumaišykite visas tešlai skirtas sudedamąsias dalis: moliūgų tyrę, kiaušinį, cukrų, vanilinį cukrų, cinamoną, maltą imbierą, miltus, kepimo miltelius. 2. Formuokite sausainėlius ir dėkite juos į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. 3....
„Linksmieji voriukai“

„Linksmieji voriukai“ 4 asm.

1. Dideliame dubenyje suplakite cukrų, grietinę, aliejų, kiaušinį, vanilinį cukrų, druską, suberkite kepimo miltelius, miltus. 2. Iš tešlos formuokite rutuliukus, jei reikia, įberkite miltų, ir apie 20–25 min. kepkite 180 °C orkaitėje. 3. Atvė...
Varškės pyragas su juodaisiais serbentais

Varškės pyragas su juodaisiais serbentais 6 asm.

1. Sviestą ištirpinkite, įdėkite cukrų, kakavą ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę įmaišykite miltus bei kepimo miltelius, gerai išminkykite ir užšaldykite. 2. Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi, sumaišykite su varške ir sutrinkite...
Kepti varškėčiai

Kepti varškėčiai 4 asm.

1. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. 2. Varškę kelis kartus pertrinkite per sietelį, tada įmaišykite į išplaktus kiaušinių trynius.  Suberkite miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską, citrinos žieveles, razinas. 3. Vanilės ankštį...
Avižinių dribsnių pyragas

Avižinių dribsnių pyragas 10 asm.

1. Dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, sausainių trupinius, miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir druską. 2. Kitame inde varškę ištrinkite su kambario temperatūroje atšildytu sviestu, paskaninkite saldikliu ir pabaigoje įmaišykite iki purumo...
Kachetos pieninis desertas

Kachetos pieninis desertas 6 asm.

1. Į didelį storasienį puodą supilkite pieną, suberkite cukrų, įmeskite vanilės ankštį ir užkaiskite. Maišydama kaitinkite, kol cukrus visai ištirps, o pienas užvirs. 2. Nukelkite nuo ugnies ir maišydama supilkite kepimo miltelius, sumaišytus su š...
Džiovintų vaisių ir riešutų pyragas

Džiovintų vaisių ir riešutų pyragas 6 asm.

1. Stambesnius džiovintus vaisius šiek tiek pasmulkinkite, sumaišykite su kitais vaisiais, užpilkite romu, apelsinų sultimis ir palikite per naktį. Riešutus suberkite į marlinį maišelį ir susmulkinkite konditeriniu plaktuku. 2. Sviestą išsukite su...
Krepšeliai su riešutais ir džiovintais vaisiais

Krepšeliai su riešutais ir džiovintais vaisiais 8 asm.

1. Minkštą sviestą sumaišykite su cukrumi, toliau maišant įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos. Tada suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir minkykite, kol pasidarys vientisa masė. Prieš kočiojant tešlą reikia bent pusvalandį...
Keksiukai su kumpiu ir cukinijomis

Keksiukai su kumpiu ir cukinijomis 5 asm.

1. Miltus išmaišykite su kepimo milteliais. Margariną išsukite iki purumo. 2. Po vieną muškite kiaušinius, suberkite cukrų, druską, po šaukštą miltų ir riebalus sukite tol, kol bus sudėti visi išvardyti produktai ir tešlos tūris padidės maždaug du...
Plokštainis su želė

Plokštainis su želė 8 asm.

1. Sviestą ištrinkite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir tryniais. Sukant po truputį suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Kai masė pasidarys vienalytė, atsargiai įmaišykite standžiai išplaktus baltymus. 2. Paruoštą tešlą sukrėskite į...
Kokosų plokštainis

Kokosų plokštainis 5 asm.

1. Sviestą išsukite su cukrumi. Maišant vieną po kito įmuškite kiaušinius, sukrėskite grietinę. Kai masė pasidarys vienalytė, suberkite miltus, kokosų drožles ir vėl gerai išmaišykite. 2. Kepimo skardą (didelę, nes iškepusios tešlos lakštą reikės...
Keksiukai su kokosais ir mėlynėmis

Keksiukai su kokosais ir mėlynėmis 6 asm.

1. Nedideliame puode išlydykite sviestą, palikite, kad šiek tiek atvėstų. 2. Persijokite miltus, sumaišykite su cukrumi, kokosų drožlėmis, kepimo milteliais ir druska. 3. Dubenyje suplakite lydytą sviestą, pieną ir kiaušinį, sumaišykite su...
Aviečių ir kriaušių pyragas

Aviečių ir kriaušių pyragas 6 asm.

1. Sviestą palaikykite kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. 2. Migdolus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odeles, trumpai pakepinkite orkaitėje ir sumalkite. 3. Uogas nuplaukite ir nuvarvinkite. Kriaušes nulupkite ir supjaustykite...
Šokoladinis obuolių pyragas

Šokoladinis obuolių pyragas 6 asm.

1. Sviestą ištrinkite su cukrumi, po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite susmulkintus riešutus, kepimo miltelius, 200 g miltų, cinamoną ir kakavą. Viską gerai išmaišykite. 2. Orkaitę įkaitinkite iki 200°C. Kepimo formą ištepkite sviestu. 3....
Slyvų pyragas

Slyvų pyragas 4 asm.

1. Slyvas nuplaukite, perpjaukite pusiau, pašalinkite kaulus, odelę įpjaukite. 2. Kambario temperatūros sviestą supjaustykite kubeliais, sudėkite į dubenį, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų, gerai išsukite, kad beveik nebesijaustų cukraus grūdelių....
Moliūgų keksiukai

Moliūgų keksiukai 6 asm.

1. Moliūgą nulupkite, supjaustykite stambiais gabalėliais, sudėkite į virtuvės kombainą, sutrinkite iki vientisos masės. 2. Į moliūgų košę įmaišykite aliejų, įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų (šaukštą cukraus atidėkite), sodą, pusę šaukštelio...
Varškės ir mėlynių pyragas

Varškės ir mėlynių pyragas 6 asm.

1. Du šaukštus želatinos užpilkite puse stiklinės šalto virinto vandens ir palikite, kad išbrinktų. Likusią želatiną nedideliame vandens kiekyje išbrinkinkite atskirame dubenyje. 2. Sviestą išlydykite ir atvėsinkite. Suberkite su vaniliniu cukrumi...
Maskarponės sūrio tortas

Maskarponės sūrio tortas 8 asm.

1. Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus. Baltymus suplakite iki standžių putų, toliau plakdama dalimis įmaišykite cukrų, sudėkite kiaušinių trynius. Miltus sumaišykite su krakmolu ir kepimo milteliais, suberkite į kiaušinių masę, išmaišykite....
Migdolų pyragas

Migdolų pyragas 6 asm.

1. Sviestą palaikykite kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Migdolus nuplikykite verdančiu vandeniu, nusausinkite ir nulupkite odeles. 2. Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus. Išsukite sviestą su cukrumi, įmaišykite kiaušinių trynius ir...
Citrininė boba

Citrininė boba 6 asm.

1. Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų ir kepimo miltelius. Atskirai suplakite kiaušinius, supilkite į miltų mišinį, išmaišykite. 2. Citrinas gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu, nušveiskite šepetėliu. Smulkia trintuve nutarkuokite citrinų ž...