„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Receptai pagal ingredientą „Kepimo milteliai“ 34 puslapis

Grikių tortas

Grikių tortas 8 asm.

1. Kiaušinius įmuškite į elektrinio maišiklio indą, suberkite cukrų, įpilkite 3 šaukštus vandens ir gerai išplakite (ne trumpiau kaip 10 min.). 2. Viename inde sumaišykite visus sausus produktus: grikių miltus, kepimo miltelius, maltus riešutus....
Apelsinų duona

Apelsinų duona 6 asm.

Razinas nuplaukite, užpilkite karštu vandeniu ir palikite išbrinkti. Apelsinus gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu, nušveiskite šepetėliu, nusausinkite ir nutarkuokite žievelę. Į nedidelį puodą suberkite ketvirtadalį stiklinės cukraus, sudėkite...
Imbieriniai sausainukai

Imbieriniai sausainukai 8 asm.

1. Miltus persijokite. Sumaišykite su prieskoniais, kepimo milteliais ir druska. 2. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi, įpilkite sirupo arba medaus, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Suberkite miltus, užminkykite kietoką tešlą,...
Šokoladiniai keksiukai

Šokoladiniai keksiukai 4 asm.

1. Nedideliame puode užkaitinkite vandenį, sumažinkite ugnį, įstatykite karščiui atsparų dubenį į puodą, sudėkite sviestą, įmaišykite trupintą šokoladą, maišydama kaitinkite, kol neliks šokolado gumulėlių. Palikite šiek tiek atvėsti. 2. Giliame...
Morkų pyragas

Morkų pyragas 6 asm.

1. Nulupkite ir smulkia trintuve sutarkuokite morkas. Pyragui reikės 4 stiklinių tarkuotų morkų. 2. Susmulkinkite graikinius riešutus. 3. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, imbierą ir druską. 4. Kitame dubenyje aliejų iš...
Biscotti su riešutais

Biscotti su riešutais 5 asm.

Migdolus nuplaukite, nusausinkite, padžiovinkite orkaitėje, susmulkinkite ir sumaišykite su miltais bei kepimo milteliais. Kiaušinius iki purios masės išplakite su paprastu ir vaniliniu cukrumi. Gautą masę supilkite į miltus, pagardinkite citrinų...
Varškės spurgos

Varškės spurgos 4 asm.

1. Kiaušinius išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, maišykite, kol nebesijaus cukraus grūdelių. Sudėkite varškę, išmaišykite iki vientisos masės. 2. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir po truputį suberkite į varškę. Užminkykite tokio...
Datulių pyragas

Datulių pyragas 8 asm.

1. Datules susmulkinkite, užpilkite apelsinų sultimis ir pakaitinkite su cinamonų lazdele, kad šiek tiek suminkštėtų. 2. Kambario temperatūros sviestą iki baltos purios masės išplakite su cukrumi, tada vis plakdama po vieną įmuškite kiaušinius ir...
Šokoladiniai keksiukai

Šokoladiniai keksiukai 8 asm.

1. Nuplautas ir nusausintas razinas užpilkite romu ir bent valandą pamirkykite, tada gerai nuvarvinkite. 2. Sumaišykite miltus, kakavą ir kepimo miltelius.  3. Kiaušinius išplakite iki putų. 4. Gabalėliais supjaustytą kambario temperatūros...
Pyragaičiai su juodaisiais serbentais

Pyragaičiai su juodaisiais serbentais 10 asm.

1. Kambario temperatūros sviestą gerai išsukite, po truputį berkite cukrų ir sukite, kol masė taps puri. 2. Kiaušinius išplakite iki putų atskirame dubenyje, pamažu įmaišykite sviesto ir cukraus mišinį, visus reikalingus pagardus ir kepimo...
Baltymų pyragas su avietėmis

Baltymų pyragas su avietėmis 6 asm.

1. Kiaušinius gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu, trynius kruopščiai atskirkite nuo baltymų. 2. Sviestą su 140 g cukraus ištinkite iki purumo, įmaišykite kiaušinių trynius, miltus, kepimo miltelius, maltus riešutus, citrinų žieveles ir viską...
Pyragas su trešnėmis

Pyragas su trešnėmis 6 asm.

1. Trešnes nuplaukite, nusausinkite, išimkite kauliukus, užberkite 3 šaukštus cukraus ir palikite pastovėti. 2. Kambario temperatūros sviestą ir cukrų išsukite iki vientisos purios masės, tada vis maišydama po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite...
Klasikinis biskvitas

Klasikinis biskvitas 6 asm.

1. Pirmiausia iki 200 laipsnių įkaitinkite orkaitę. 2. Kiaušinius labai gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, tada kruopščiai atskirkite baltymus nuo trynių. 3. Citrinų sultimis pagardintus baltymus šiek tiek paplakite, po truputį...
Keksas su šokoladu

Keksas su šokoladu 5 asm.

1. Sviestą atšildykite iki kambario temperatūros ir labai gerai išsukite su cukrumi. 2. Kiaušinius gerai išplakite ir pildamos plonyte srovele po truputį įmaišykite į sviestą. 3. Šluotele įplakite jogurtą, pieną, šakute sutrintus bananus, viską...
Pyragas su abrikosais

Pyragas su abrikosais 6 asm.

1. Kambario temperatūroje palaikytą sviestą gerai išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, įmuškite kiaušinio trynį, išmaišykite, po truputį suberkite miltus, avižinius dribsnius, cinamoną ir kepimo miltelius. Turite gauti trupinius. 2. Tešlos...
Karališkas obuolių ir varškės pyragas

Karališkas obuolių ir varškės pyragas 6 asm.

1. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. 2. Supilkite tirpintą sviestą, viską gerai išmaišykite ir rankomis suformuokite trupinius, pusę jų kiekio atidėkite. 3. Kiaušinius išplakite iki vientisos masės,...