Norint paruošti gardų mėsainį, svarbiausia naudoti šviežius ingredientus, mėsainiui reikalingus padažus gaminti namuose bei nebijoti eksperimentuoti.
Cezario salotos gali būti ir vegetariškos, išbandykite ir įsitikinkite.
Nuostabūs naminiai mėsainiai, kurių pagrindine įdaro dalimi tampa pamarinuota, o tada ant grilio iškepta vištiena.
Puikios šiek tiek pikantiškos salotos, su kuriomis skanu paruošti sumuštinius.
Skanios ir sočios salotos, kurioms galima puikiai panaudoti virtos ar keptos vištienos likučius.
Keli kokybiški ingredientai, tarp kurių tebūna nemažai šviežių krapų ir mišrainė, kurią galima valgyti užsitepus ant duonos, paruošta.
Šios salotos padės lengvai ir skaniai sunaikinti likusius virtus kiaušinius ir keptos ar virtos vištienos likučius.
Pagrindinis pikantiškas akcentas šiame tradiciniame užkandyje – malta saldžioji paprika (labai tinks, jei ji bus dar ir rūkyta).
Itin mažai ingredientų, įdomus padažas ir sveikos bei skanios salotos paruoštos.
Nesaldus pyragas su gaiviomis salotomis šalia – puikus patiekalas, tiksiantis ir pietums, ir vakarienei, o likusį gabaliuką kitą dieną įsidėkite į pietų dėžutę. Nei lašiša, nei paruošta sluoksniuota tešla nėra kaprizingi produktai, tad daugiausia darbo šįkart pareikalaus pyrago formavimas. Tačiau niekas nepriekaištaus, jei kepsite paprasčiausią keturkampį pyragą – bent jau skonis nenukentės!
Rasa Martens: „Vokietijoje kiekviena šeima turi savo bulvių salotų receptą, todėl šalyje yra begalė šio patiekalo variacijų. Kai kurios šeimos, netgi ruošia šiltas salotas. Rastume ir receptų su grietine, majonezu ir pan. Tačiau mano vyrui Johannui labiausiai patinka šis variantas. O ir gaminti šias salotas jam puikiai sekasi. Mūsų šeimoje Kalėdos be šio patiekalo visiškai neįsivaizduojamos.“