Receptai pagal ingredientą „Makaronai kriauklės“

„Conchiglioni“ pasta su voveraitėmis ir pelėsiniu sūriu „gorgonzola“

„Conchiglioni“ pasta su voveraitėmis ir pelėsiniu sūriu „gorgonzola“ 4 asm.

Jurga ir Paulius Jurkevičiai: Voveraitės, sūris ir pasta – tai ideali triada „fusion“ stiliaus „Lietuva – Italija“ patiekalui. Jeigu italai turėtų po ranka lietuviškų voveraičių, kainuojančių porą eurų už litrą, manau, jas valgytų kasdien. Bet neturi. 

Varške ir žalumynais įdarytos makaronų kriauklės

Varške ir žalumynais įdarytos makaronų kriauklės 4 asm.

Naminio pomidorų padažo „patale“ švelniai apskrudusios keptos makaronų kriauklės su varškės įdaru puikiai tiks ir pietums, ir vakarienei.