1. Nuplaukite ir nuvarvinkite uogas. Stiklinę braškių sutrinkite su dviem šaukštais cukraus.
2. Iš maskarponės sūrio, grietinėlės, cukraus ir vanilinio cukraus elektriniu plakikliu suplakite purų kremą. Prieš tiekdama šiek tiek atšaldykite.
3. Į...
1. Du šaukštus želatinos užpilkite puse stiklinės šalto virinto vandens ir palikite, kad išbrinktų. Likusią želatiną nedideliame vandens kiekyje išbrinkinkite atskirame dubenyje.
2. Sviestą išlydykite ir atvėsinkite. Suberkite su vaniliniu cukrumi...
1. Citrusinius vaisius kruopščiai nuplauti, nusausinti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Juos sudėti į puodą, supilti vandenį, užvirinti ir ant labai mažos ugnies virti 25 min.
2. Mėlynes nuplauti, nuvarvinti ir sutrinti elektriniu smulkintuvu...
1. Miltus sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais.
2. Kiaušinius su cukrumi labai gerai išplakite elektriniu plakikliu.
3. Tada palengva šaukštu įmaišykite jogurtą ir grietinę, lydytą sviestą, nutarkuotas citrinos žieveles.
4....
1. Pirmiausia paruoškite tešlą: kambario temperatūros sviestą supjaustykite gabalėliais, suberkite miltus, įberkite žiupsnelį druskos, įmuškite kiaušinio trynį, įpilkite kelis šaukštus šilto vandens ir išplakite elektriniu plakikliu.
2. Po truputį...
1. Obuolius nulupkite, perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklalizdžius, supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apšlakstykite apelsinų sultimis.
2. Visus salotų lapelius nuplaukite po šaltu tekančiu vandeniu, kiek nusausinkite, sudėkite į...
1. Kambario temperatūros sviestą gerai ištrinkite su cukrumi, suberkite miltus, migdolus, druską ir viską gerai išmaišykite – turite gauti trupinius.
2. Paruoštus trupinius valandai padėkite į šaldytuvą.
3. Obuolius nulupkite, susmulkinkite, sudė...