Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Receptai pagal ingredientą „Miltai“ 32 puslapis

Tortas „Ferrero Rocher“

Tortas „Ferrero Rocher“ 5 asm.

Pasiruošikite biskvitus. Kiaušinius elektriniu plakikliu sumaišykite su cukrumi. Suberkite maltus riešutus, miltus, kakavą ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite. Tešlą padalinkite į tris lygias dalis ir po vieną kepkite biskvitus. (aš kepiau...
Lavašo lazanija

Lavašo lazanija 4 asm.

Paruoškite faršo padažą. Smulkiai supjaustykite svogūną, sutrinkite česnaką, sutarkuokite morką. Pakepinkite viską keptuvėje, kol gražiai pagels. Sukrėskite į keptuvę faršą. Pagardinkite raudonėliais, bazilikais, pipirais, pagal skonį pasūdykite....
Burnoje tirpstantis rabarbarų pyragas

Burnoje tirpstantis rabarbarų pyragas 4 asm.

Paruoškite tešlą: į minkštą sviestą suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir druską. Gerai išmaišykite. Supilkite miltus, kiaušinio trynį. Išminkykite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir pusvalandžiui dėkite į šaldytuvą. Mažesnės apimties torto formoje ar...
Trapūs sausainiai

Trapūs sausainiai 4 asm.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 lapsnių. Sumaišykite 350 g sviesto, pusę stiklinės cukraus (arba miltelinio cukraus) bei žiupsnelį druskos. Dėkite miltus ir minkykite, kol tešla taps minkšta. Iškočiokite tešlą iki maždaug 5 mm storio ir formuokite...
„Brownie“ pyragas

„Brownie“ pyragas 2 asm.

Kepimo indą ištepkite sviestu, orkaitę įkaitinkite iki 180 lapsnių. Sumaišykite 1/4 stiklinės „Nutellos“, 2 kiaušinius, 1/2 stiklinės miltų. Maišykite, kol tešla taps vientisa. Masę pilkite į kepimo indą ir išlyginkite su mentele. Kepkite apie 15...
Kepsninėje kepta duona su mocarelos sūriu

Kepsninėje kepta duona su mocarelos sūriu 2 asm.

Grietinėlę sumaišykite su vandeniu ir truputį pašildykite. Sumaišykite su trečdaliu miltų, cukrumi, druska ir aliejumi, mielėmis. Gautą mišinį sumaišykite su likusiais miltais ir užminkykite tešlą. Uždenkite tešlą, pastatykite šiltai ir apie pusę...
Bandelės su „Nutella“ kremu ir „Oreo“ sausainiais

Bandelės su „Nutella“ kremu ir „Oreo“ sausainiais 6 asm.

Pasiruoškite tešlą. Pieną sumaišykite su cukrumi ir mielėmis. Įplakite kiaušinį ir sviestą. Po truputį berkite miltus ir minkykite tešlą. Kai suminkysite vientisą rutulį, dėkite jį į aliejumi pateptą dubenį, uždenkite švariu rankšluostėliu ir...
Vanilinis lietinių tortas

Vanilinis lietinių tortas 6 asm.

Pirmiausia išsikepkite lietinius. Visus produktus sudėkite į gilų indą ir iki vientisos masės suplakite elektriniu trintuvu (tuo, kuriuo triname sriubas). Kelias minutes tešlai leiskite pailsėti ir gerai įkaitinkite keptuvę. Temperatūrą sumažinkite...
Baltojo šokolado pyragas

Baltojo šokolado pyragas 4 asm.

Pyragas purus, tačiau visai nesausas. Tiesiog tirpsta burnoje. Labai pavykęs desertas!

Tortas „Paukščių pienas“

Tortas „Paukščių pienas“ 6 asm.

PASIRUOŠIAME BISKVITUS. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir miltais. Tešlą padalinkite į dvi lygias dalis. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Tortinėje, išklotoje kepimo popieriumi, po vieną iškepkite biskvitus. Palikite atvėsti, o tada...
Indiška „Naan“ duonelė

Indiška „Naan“ duonelė 4 asm.

Mielių miltukus sumaišykite su cukrumi ir užpilkite šiltu vandeniu, kelias minutes palaukite, kol suputos. Supilkite pieną, paplaktą kiaušinį bei druską. Po truputį berkite miltus ir minkykite tešlą. Užminkykite minkštą vientisą tešlos rutulį, dė...
Bulvių duona

Bulvių duona 4 asm.

Bulves išvirkite su lupenomis, atvėsinkite ir sutrinkite iki vientisos masės. Sviestą ištrinkite su druska. Supilkite į šią masę miltus. Gerai išmaišykite. Įmaišykite į tešlą mieles. Paskui bulvių masę. Galiausiai pamažu pilkite pieną ir maišykite....
Rūgštynių sriuba su kukulaičiais

Rūgštynių sriuba su kukulaičiais 4 asm.

Bulves nuskuskite. Iš vištienos faršo suformuokite nedidukus kukulaičius, apvoliokite juos miltuose. Užvirkite apie 2 l vandens. Suberkite bulves ir šaukštu suleiskite kukulaičius. Rūgštynes nuplaukite ir susmulkinkite. Berkite jas į puodą, kai bulvė...
Kanelės

Kanelės 4 asm.

Tiems kas dar tokių negirdėjo, tai yra prancūziški pyragaičiai, su karamelizuota plutele ir kreminiu vidumi. Verti nuodėmės.

Bandelės su pesto padažu ir parmezanu

Bandelės su pesto padažu ir parmezanu 4 asm.

Miltus sumaišykite su mielėmis ir druska. Į vandenį supilkite pieną, dėkite sviestą, cukrų, kiaušinį ir lengvai paplakite. Į skystąją masę suberkite miltus ir užminkykite kiek lipnią tešlą (minkykite apie 10 minučių), įdėkite į švarų dubenį ir...
Sūrio lazdelės

Sūrio lazdelės 2 asm.

Sviestą išsukite su aliejumi ir kiaušiniu. Mieles ištirpinkite užpylę pieną ir cukrų, įmaišykite į sviesto masę. Ant viršaus suberkite druską, du puodelius miltų ir tarkuotą sūrį. Užmaišykite tešlą, palengva suberkite likusius miltus ir suminkykite...
Mieliniai pyragėliai su sūrio įdaru

Mieliniai pyragėliai su sūrio įdaru 4 asm.

Mieles sumaišykite su cukrumi ir šiltu vandeniu. Palaukite, kol suputos ir įmaišykite majonezą, druską bei pieną. Po truputį berkite miltus ir maišykite. Kai maišyti taps sunku, suminkykite vientisą tešlos rutulį, dėkite į švarų dubenį, apdenkite...
Lašišos ir kreminio sūrio pyragas

Lašišos ir kreminio sūrio pyragas 4 asm.

Miltus sumaišykite su cukrumi ir druska. Per vidurį dėkite pasmulkintą šaltą sviestą ir peiliu kapokite tešlą, kol gausite daug trupinukų (lyg ruoštume „Napoleono“ tešlą). Supilkite ledinį vandenį ir šaltomis rankomis greitai sulipdykite tešlos...
Šokoladinis fondantas

Šokoladinis fondantas 2 asm.

Keksiukų formeles patepkite sviestu, kad nepriliptų. Išplakite kiaušinius su cukrumi iki purumo. Į puodą su vandeniu įdėkite kitą indą ir jame ištirpinkite šokoladą. Sviestą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į šokolado masę. Įpilkite brendį ir...
Keksiukai su pistacijomis

Keksiukai su pistacijomis 12 asm.

Žymus virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas pateikia ypač paprastą keksiukų receptą, kurį savo namuose galės išsikepti net ir mažai patyręs keksiukų kepėjas.