1. Mieles sutrupinkite dubenyje, vandenį pašildykite iki 37 laipsnių.
2. Mieles iš pradžių ištirpinkite nedideliame kiekyje vandens, vėliau supilkite likusį.
3. Suberkite pusę miltų, gerai išmaišykite, vis minkydami po truputį supilkite ir...
1. Mieles sutrupinkite į dubenį, supilkite vandenį ir maišykite, kol mielės ištirps.
2. Įmaišykite cukrų ir miltus. Tešla turėtų būti gana skysta. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite iškilti dvigubai.
3. Išminkykite iš tešlos orą – jei tešla...
1. Į varškę įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, cukraus ir gerai ištrinkite iki vientisos masės. Suberkite miltus ir išminkykite tešlą.
2. Rankomis iš tešlos suformuokite ilgas „gyvatėles“, patieskite jas ant miltais pabarstyto stalo, šiek tiek...
Ši tešla kildinama tik vieną kartą, formoje.
1. Aliejaus ir vandens mišinį pašildykite maždaug iki 37 laipsnių temperatūros, suberkite trupintas mieles, maišydami jas ištirpinkite.
2. Įmaišykite visus likusius produktus ir minklę supilkite į minkš...
1. Vandenį pašildykite iki 37 laipsnių.
2. Mieles sutrupinkite į dubenį ir trindami mediniu šaukštu ištirpinkite nedideliame kiekyje vandens, tada supilkite likusį vandenį.
3. Sudėkite pusę miltų ir gerai išmaišykite. Po truputį suberkite ir...
1. Mieles sutrupinkite į dubenį, supilkite iki 37 laipsnių pašildytą kefyrą arba jogurtą ir išmaišykite.
2. Įberkite cukraus, druskos, supilkite aliejų ir didesnę dalį miltų, stipriai išminkykite – rankomis arba virtuviniu kombainu.
3. Ant virš...
1. Į dubenį supilkite pieną, mieles, cukrų, druską ir miltus. Išmaišytą masę 3 minutes plakite.
2. Išplaktą minklę padalykite per pusę, į vieną dalį įkrėskite pomidorų pastos. Jei tešla per daug paskystėjo, dar pridėkite miltų ir paplakite...
Pagaminsite per 1 val. (neskaičiuojant tešlos šaldymo laiko).
1. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, maltus riešutus, cukrų ir druską. Sudėkite kambario temperatūros sviesto gabalėlius, pusę nurodyto kiekio susmulkinto sūrio.
2....
1. Avietes atšildykite, sudėkite į sietelį, įtaisykite jį virš dubens. Kai uogos nuvarvės, palikite nudžiūti.
2. Smulkintą abiejų rūšių šokoladą sudėkite į molinį dubenėlį, įstatykite jį į karšto vandens vonelę. Maišykite, kol šokoladas išsilydys....
1. Miltus išsijokite ir supilkite į dubenį. Viduryje padarykite duobutę Į ją sutrupinkite mieles, užpilkite 250 ml šilto vandens, įkrėskite medaus arba cukraus, pasūdykite ir maišykite su miltais iš kraštų kol tešla pasidarys grietinės tirštumo.
2....
1. Miltus išsijokite ir supilkite į dubenį. Viduryje padarykite duobutę Į ją sutrupinkite mieles, užpilkite 250 ml šilto vandens, įkrėskite medaus arba cukraus, pasūdykite ir maišykite su miltais iš kraštų kol tešla pasidarys grietinės tirštumo.
2....
1. Miltus sumaišykite su druska.
2. Sodą suberkite į jogurtą ir įpilkite vandens (2:1). Viską sumaišykite į lipnią tešlą ir ant stalo, pabarstyto miltais, minkykite apie 1 minutę.
3. Iš tešlos padarykite maždaug 15 cm skersmens ir 5 cm storio...
Šios itališkos duonos tešla minkoma su šaltu vandeniu. Ją galima pagaminti ir iš vakaro, o kol bus kepama, palaikyti šaldytuve.
1. Dubenyje sutrupinkite mieles į šaltą vandenį, suberkite druską, pusę kvietinių miltų ir plakikliu išsukite iki...