1. Žuvį nuplaukite, nusausinkite, iš abiejų pusių įtrinkite druska, pipirais, apšlakstykite citrinų sultimis, supjaustykite porcijomis ir sudėkite į riebalais pateptą kepimo indą.
2. Paprikas, morkas, svogūnus nuvalykite ir supjaustykite...
1. Vandenį supilkite į puodą ir užvirinkite, pasūdykite, sudėkite mėsą. Virkite apie 10 min., nugriebkite putas, įberkite pipirų grūdelių, įmeskite laurų lapų ir pavirkite dar penkias minutes.
2. Visas daržoves nuvalykite ir supjaustykite mažais...
1. Dideliame puode įkaitinkite aliejų ir lengvai apkepinkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną, kapotą česnaką, griežinėliais pjaustytą morką.
2. Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, apvoliokite miltuose ir taip pat sumeskite į puodą....
1. Į pasūdytą verdantį vandenį sudėkite nuskustą ir į kelias dalis supjaustytą morką, nuluptą svogūną, saliero stiebą, prieskonius ir mėsą. Virkite apie dvi valandas arba kol mėsa taps minkšta.
2. Keptuvėje išlydykite sviestą,suberkite miltus, pusę...
1. Į sūdytą verdantį vandenį suberkite makaronus ir išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės. Baigdami virti makaronus sumeskite morkas, pavirkite 2–3 minutes, po to suberkite žirnelius ir pavirkite dar minutę.
2, Susmulkinkite paprikas. Išvirusius...
1. Petražolių lapelius susmulkinkite ir sumaišykite su druska, pipirais.
2. Triušį supjaustykite stambiais gabalais, įtrinkite druskos mišiniu, sudėkiteį indą, uždenkite ir per naktį laikykite šaldytuve.
3. Marinuotus triušio gabalus iš visų pusių...
1. Gabalėliais supjaustytą žuvį pasūdykite ir 30 min. laikykite šaldytuve.
2. Žuvies nuopjovas užpilkite dviem stiklinėmis pasūdyto vandens, išvirkite sultinį ir nukoškite.
3. Nuvalytas daržoves supjaustykite šiaudeliais ir sudėkite į šaukštu...
1. Dideliame storasieniame puode įkaitinkite aliejų, sudėkite visas recepte nurodytas daržoves ir maišydami kepinkite 5 min.
2. Įpilkite vandens, sojų padažo, pasūdykite, uždenkite ir ant mažos ugnies troškinkite 7 min. Daržoves patiektite karštas....
1. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais ir 7 min. pavirkite garuose.
2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite plonais žiedais supjaustytą svogūną ir kepkite 5 min.
3. Suberkite miltus, gerai išmaišykite ir toliau kaitindami po truputį...
1. Žirnius gerai nuplaukite, suberkite į puodą, supilkite vandenį, sumeskite sultinio kubelius ir užvirinkite.
2. Kai užvirs, nugraibykite putas, uždenkite ir ant labai mažos ugnies virkite 1,5 val. Retkarčiais pamaišydami.
3. Keptuvėje iš...
1. Kaulus ir nuopjovas (odelė netinka, nes ji riebi) sudėkite į puodą, įpilkite vandens, užvirinkite ir pavirkite 5 min. Vandenį nupilkite, įpilkite švaraus, kad apsemtų, sudėkite nuluptas daržoves, uždenkite ir ant labai mažos ugnies virkite 2,5–3...
1. Kaulų imkite tiek, kad tilptų į puodą. Iš pradžių kaulus sudėkite į skardą ir kepkite 200 °C orkaitėje, kol gerokai apskrus.
2. Apskrudusius kaulus sudėkite į puodą, įmeskite nuluptą svogūną, nuskustas morkas, salierus ir įpilkite kambario...