Aromatingos daržovės ir pievagrybiai kilstelės paprasčiausią perlinių kruopų košę į kitą lygmenį, išbandykite!
Julija Steponavičiūtė (Kitchenjulie.com): Įvairios šakninės daržovės, šiek tiek pupelių, vištiena ir šviežios žolelės – viskas, nesudėtingas, bet puikus troškinys paruoštas.
Polentą ypač skanu valgyti su kepta šonine, įvairiomis daržovėmis bei dešrelėmis. Taigi, iš pačių paprasčiausių kukurūzų kruopų, vandens ir druskos galite pasigaminti tikriausią kulinarinį stebuklą.
Strelkabelka.lt: Alus maiste yra labai gerai. Dažnai jį naudoju, ypač vietoj sultinio. Man patinka tas kartokas prieskonis, kurį suteikia alus, ir kiekvieną kartą gaunamas šiek tiek skirtingas skonis dėl naudojamų skirtingų alaus rūšių. Pati šį kartą naudojau tamsų alų, nes jau kuris laikas jis man yra „ant bangos“. Jei nedėsite šoninės, tai kišas bus vegetariškas. Taip pat galima keisti ir daržoves. Tik svarbu jas gerai iškepti, kad vėliau kepant nepaleistų vandens ir pagrindas netaptų šlapias.
Julija Steponavičiūtė (Kitchen Julie): Sočios, sveikos ir lengvai paruošiamos. Ar gali būti geriau? Patariu tokias salotas pasigaminti pietums, kai kūnas turi daugiau energijos ir yra pasiruošęs suvirškinti kalną šviežių daržovių.
Jei mėgstate grybus, o tradicinė pievagrybių kreminė ir miško grybų sriuba jau pabodo, išbandykite azijietišką sriubą su spagečiais ir jautiena.