„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Receptai pagal ingredientą „Pipirai“ 20 puslapis

Kukuliai su pomidorų padažu

Kukuliai su pomidorų padažu 4 asm.

1. Faršą sumaišykite su kiaušiniu, džiūvėsėliais, grietine ar grietinėle, pagardinkite pipirais, druska ir vištienos prieskoniais. Labai gerai išmaišykite ir šlapiomis rankomis formuokite norimo dydžio kukulius. Kukulius apkepkite įkaitintame...
Vištienos kukulių ir daržovių šašlykai

Vištienos kukulių ir daržovių šašlykai 4 asm.

1. Vištienos faršą sumaišykite su grietinėle ar grietine, vištienos prieskoniais, pipirais, druska ir labai gerai išsukite. Šlapiomis rankomis formuokite graikinio riešuto dydžio kukulius ir apkepkite keptuvėje ant didesnės ugnies nuolat vartydami,...
Vištienos kotletai su džiovintomis slyvomis ir sezamų sėklomis

Vištienos kotletai su džiovintomis slyvomis ir sezamų sėklomis 4 asm.

1. Džiūvėsėlius užpilkite grietinėle ar sumaišykite su grietine ir leiskite išbrinkti. Tuomet šią masę sumaišykite su vištiena ir pagardinkite pipirais, druska bei vištienos prieskoniais. 2. Džiovintas slyvas užpilkite šiltu vandeniu ir mirkykite,...
Vištienos ir grikių kotletai

Vištienos ir grikių kotletai 4 asm.

1. Vištienos faršą sumaišykite su smulkiai tarkuotu svogūnu, virtais grikiais ir kiaušiniu. Pagardinkite pipirais, žolelėmis ir druska. 2. Iš paruošto faršo formuokite nedidelius kotletus ir kepkite ant mažos ugnies, kol gražiai parus. Į keptuvę...
Vištienos kepsneliai su vynuogių padažu

Vištienos kepsneliai su vynuogių padažu 4 asm.

1. Vištienos faršą sumaišykite su kiaušiniu, piene išmirkytu ir gerai nuspaustu batonu, majonezu. Pagardinkite pipirais, druska ir kariu. Šlapiomis rankomis formuokite mažus kepsnelius ir kepkite keptuvėje (kepsnelius galite tik apkepti keptuvėje iš...
Vištienos kukuliai su špinatų padažu

Vištienos kukuliai su špinatų padažu 4 asm.

1. Vištienos faršą sumaišykite su kiaušiniu ir manų kruopomis. Pagardinkite pipirais, druska ir vištienos prieskoniais. Didesniame puode užvirkite vandenį, įdėkite sultinio kubelį. Šlapiomis rankomis formuokite didesnius kukulius ir meskite į...
Vištienos kepsnys su džiovintais vaisiais

Vištienos kepsnys su džiovintais vaisiais 4 asm.

1. Vištienos faršą sumaišykite su kiaušiniu ir grietinėle. Česnaką susmulkinkite ir su vištienos prieskoniais, pipirais ir druska sudėkite į paruoštą faršą, gerai išmaišykite. Razinas ir džiovintus abrikosus išmirkykite šaltame vandenyje. Dž...
Purus vištienos kepsnys

Purus vištienos kepsnys 4 asm.

1. Filė supjaustykite siauromis juostelėmis ir pabarstykite vištienos prieskoniais, pipirais ir druska. Į maltą filė įmuškite kiaušinį, supilkite grietinėlę, pagardinkite vištienos prieskoniais, pipirais, druska ir labai gerai išmaišykite. Morkų ir...
Vištienos ir daržovių sriuba su lydytu sūreliu

Vištienos ir daržovių sriuba su lydytu sūreliu 4 asm.

1. Vištienos filė sumaišykite su vištienos prieskoniais, pipirais ir druska. Šlapiomis rankomis formuokite graikinio riešuto dydžio kukulius. 2. Į puodą įpilkite 2–3 šaukštus aliejaus, įkaitinkite, sudėkite smulkintą svogūną, grūstą česnaką ir...
Vištienos faršo sriuba

Vištienos faršo sriuba 4 asm.

1. Keptuvėje įkaitinkite kelis šaukštus aliejaus ir apkepkite faršą. Paskaninkite pipirais, druska, kariu ir vištienos prieskoniais. 2. Didesniame puode užvirkite 1,5–2 l vandens, įmeskite kelis laurų lapelius, kvapiųjų pipirų, kubelį sultinio ir...
Pusryčių paštetas

Pusryčių paštetas 4 asm.

1. Vištienos kepenėles sumalkite ar supjaustykite ir apkepkite su smulkintu svogūnu ir tarkuota morka. 2. Kepdami paskaninkite prieskoniais, įmeskite laurų lapelių, pabarstykite pipirais, druska ir uždengę troškinkite 15–20 minučių. Jei reikia,...
Obuolių krepšeliai, įdaryti faršu

Obuolių krepšeliai, įdaryti faršu 2 asm.

1. Kalakutienos faršą apkepkite keptuvėje su smulkintu svogūnu ir česnaku, paskaninkite vištienos prieskoniais, pipirais ir druska. Į pravėsusį faršą sudėkite išmirkytas razinas ir pjaustytus abrikosus, supilkite grietinėlę, sudėkite smulkintus ž...
Vištienos vyniotinis su sezamų sėklomis

Vištienos vyniotinis su sezamų sėklomis 4 asm.

1. Vištų krūtinėles sudėkite ant medinės lentelės, uždengtos polietilenine plėvele, ir labai plonai išmuškite. Faršą sumaišykite su smulkintu česnaku, kiaušinio tryniu, pipirais, druska, vištienos prieskoniais ir kariu. 2. Ant vištienos filė...
Beliašai su vištiena ir žalumynais

Beliašai su vištiena ir žalumynais 4 asm.

1. Mieles ištirpinkite šiltame vandenyje. Į dubenį suberkite miltus, padarykite per vidurį duobutę ir supilkite vandenį su mielėmis, uždenkite ir leiskite 10–15 minučių pastovėti, kad mielės pradėtų burbuliuoti. Tuomet supilkite aliejų, įmuškite...
Omleto vyniotinis

Omleto vyniotinis 2 asm.

1. Faršą apkepkite su smulkintu svogūnu ir česnaku. Baigdami kepti sudėkite paprikų kubelius, smulkintus žalumynus, paskaninkite pipirais ir druska. Atvėsinkite. 2. Kiaušinius išplakite su pienu, miltais, aliejumi. Įberkite prieskonių, pipirų ir...
Sumuštiniai su faršu ir sūriu

Sumuštiniai su faršu ir sūriu 2 asm.

1. Faršą apkepkite keptuvėje su smulkintu svogūnu, pagardinkite prieskoniais, smulkintais žalumynais ir druska. Kiaušinį išplakite su pienu ir iškepkite omletą. 2. Faršą sumaišykite su fermentiniu sūriu, majonezu ir kubeliais pjaustytu omletu. 3....
Kukurūzų laiveliai su faršo įdaru

Kukurūzų laiveliai su faršo įdaru 4 asm.

1. Keptuvėje apkepkite smulkintą svogūną, česnaką ir faršą. Kepamą faršą gerai pertrinkite, kad nesuliptų. 2. Sudėkite trintus konservuotus pomidorus, smulkintus aitriuosius pipirus ir smulkiai pjaustytą saliero lapkotį. 3. Pagardinkite pipirais,...
Kalakutienos kukuliai su kaparėlių padažu

Kalakutienos kukuliai su kaparėlių padažu 4 asm.

1. Faršą sumaišykite su smulkintu česnaku, kiaušinio tryniu, džiūvėsėliais, kario padažu. Pagardinkite pipirais ir druska. Labai gerai išmaišykite ir leiskite apie 20 minučių pastovėti, kad įsigertų prieskoniai. 2. Šlapiomis rankomis formuokite...
Veršienos piršteliai

Veršienos piršteliai 3 asm.

1. Veršienos faršą sumaišykite su kiaušiniu, smulkiai tarkuota bulve, tarkuotu svogūnu, pagardinkite pipirais, druska, gerai išmaišykite ir formuokite pailgus pirštelius. Apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir apkepkite aliejuje iš visų pusių. 2. Sudė...
Citrininė menkė

Citrininė menkė 4 asm.

1. Žuvų filė nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite porcijos dydžio gabalais. Apšlakstykite balzaminiu actu ir palikite 15 minučių. 2. Batono riekes sulaužykite, sutrinkite rankiniu ar elektriniu grūstuvu iki trupinių. Taip pat sugrūskite...