„Rūgštūs serbentai yra geriausi sausainių draugai – puikiai tinka pertepti. Raudonųjų ar geltonųjų marmeladas gaiviai atmiešia šviesios trapios tešlos saldumą, o juodieji tinka tamsiai kakavinei – tokiai kaip ši.“
1. Minkštą sviestą išsukite su...
1. Avokadus nulupkite, perpjaukite per pusę, pašalinkite kauliuką, supjaustykite skiltelėmis ir apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.
2. Riešutus ir moliūgų sėklas paskrudinkite sausoje keptuvėje, tada atvėsinkite, suberkite į indą su...
1. Lašišų filė susmulkinkite, sudėkite į puodelį, užpilkite neriebia grietinėle, kiek pakaitinkite ir atvėsinkite.
2. Želatiną ištirpinkite truputyje vandens, tada pakaitinkite mikrobangų krosnelėje, supilkite į lašišos masę. Sukrėskite varškę,...