1. Vandenį supilkite į puodą ir luktelėkite, kol užvirs. Sudėkite smulkintą sviestą ir išmaišykite.
2. Toliau maišydama suberkite miltus. Masę kaitinkite, kol ji taps gelsvos spalvos ir atšoks nuo puodo dugno.
3. Į atvėsusią masę po vieną įmuš...
1. Abrikosus per naktį mirkykite vandenyje, tada nuspauskite ir susmulkinkite.
2. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite, įpjaukite, išskleiskite, pamuškite, pagal skonį įtrinkite druska ir pipirais.
3. Per vištienos filė vidurį berkite smulkintų...
1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės, ir gerai nuvarvinkite.
2. Krūtinėlę nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir žiupsneliu cukraus,...
1. Bulves gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, pasūdytame vandenyje išvirkite su lupenomis, atvėsinkite.
2. Bulves perpjaukite išilgai per pusę ir atsargiai šaukšteliu išskobkite vidų.
3. Svogūną nulupkite, susmulkinkite. Pomidorą...
1. Žuvį nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite druska ir pipirais, apšlakstykite užpilu, pagamintu iš apelsino sulčių, austrių padažo, cukraus ir aliejaus.
2. Taip paruoštą žuvį bent dviem valandoms palikite pasimarinuoti, tada iškepkite ant grotelių...
Išbrinkinkite ir nedideliame puodelyje ištirpinkite želatiną. Lašišą susmulkinkite, užpilkite liesa grietinėle, pakaitinkite, bet neužvirkite, įmaišykite ištirpintą želatiną ir šiek tiek atvėsinkite. Į lašišų masę įmaišykite majonezą, krapus,...
1. Lašišą susmulkinkite, varškės sūrį sutrupinkite šakute ir sumeskite į plakti skirtą indą.
2. Svogūną nulupkite, sukapokite, suberkite į dubenį su žuvimi ir sūriu.
3. Suberkite žalumynus, supilkite citrinų sultis, pagal skonį krėskite krienų,...
1. Bulves nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu ir pasūdytame vandenyje išvirkite su lupenomis.
2. Išgriebtas bulves atvėsinkite, perpjaukite išilgai ir atsargiai, kad nepažeistumėte žievės, šaukšteliu išskobkite šiek tiek viduriuko.
3. Iš...