1. Obuolius bei rabarbarus nulupkite, supjaustykite, sudėkite į ugniai atsparų indą, suberkite cinamono ir cukraus mišinį, įpilkite 50 ml vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinkite 10 min.
2. Iš šiek tiek atšilusios tešlos išpjaukite truputį...
Nulupkite ir supjaustykite rabarbarus. Paprikas perpjaukite išilgai perpus, pašalinkite sėklas, susmulkinkite. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną, česnakus ir imbierą. Viską sudėkite į puodą. Ant vidutinės ugnies kaitinkite apie 30 min. Karštą iš...
1. Iš miltų, sviesto, cukraus, kiaušinio ir žiupsnelio druskos išminkykite tešlą ir porą valandų palaikykite šaldytuve.
2. Paruoškite įdarą: į puodą įpilkite 2 stiklines vandens, įberkite 2 šaukštus cukraus, sudėkite nuluptus ir gabaliukais...
1. Rabarbarus supjaustykite 3 cm ilgio gabalėliais, sumaišykite su uogiene, sudėkite į ugniai atsparų indą ir 200°C karštumo orkaitėje kepkite 30 min. (per tą pusvalandį indą reikėtų kelis kartus ištraukti ir pamaišyti).
2. Ataušusią košę sumaiš...
1. Pradurkite riešuto galą ir per skylutes išvarvinkite visą skystį. Jį perkoškite, kad neliktų šapelių. Tada riešutą perskelkite, išskobkite visą minkštimą ir jį sutarkuokite arba sutrinkite elektriniu smulkintuvu.
2. Į storasienį puodą sudėkite...
Iš pradžių paruoškite traškųjį krepšelių sluoksnį: dubenyje sumaišykite dribsnius, riešutus, cukrų ir cinamonus. Viską apibarstykite miltais, apšlakstykite sirupu, ant viršaus užtarkuokite šaltą sviestą ir peiliu kapokite, kol visi sviesto gumulė...
Nuvalytus rabarbarus supjaustykite 2,5 cm ilgio gabaliukais ir sudėkite į puodą. Nutarkuokite oranžinį apelsinų žievelės sluoksnį, išspauskite sultis. Į puodą su paruoštais rabarbarais suberkite cukrų, apelsinų žieveles, supilkite sultis, už...