„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Receptai pagal ingredientą „Razinos“ 11 puslapis

Duonos pudingas

Duonos pudingas 5 asm.

1. Razinas nuplaukite, užpilkite karštu vandeniu, palikite išbrinkti. Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite. 2. Elektriniu plaktuvu suplakite kiaušinius su cukrumi, plakite visu greičiu maždaug 5 min., kol masė taps tiršta. Įmaišykite tirpintą...
Austriškas pyragas

Austriškas pyragas 6 asm.

1. Miltus, aliejų, druską elektriniu kombainu gerai išmaišykite su stikline šilto vandens. Tešlą padalykite į dvi dalis ir valandai padėkite į šaldytuvą. 2. Spanguoles ir razinas apie 10 min. pamirkykite karštame vandenyje, gerai nuspauskite. 3....
Šokoladiniai keksiukai

Šokoladiniai keksiukai 8 asm.

1. Nuplautas ir nusausintas razinas užpilkite romu ir bent valandą pamirkykite, tada gerai nuvarvinkite. 2. Sumaišykite miltus, kakavą ir kepimo miltelius.  3. Kiaušinius išplakite iki putų. 4. Gabalėliais supjaustytą kambario temperatūros...
Varškės apkepas

Varškės apkepas 4 asm.

1. Manų kruopas užpilkite pienu ir pusvalandžiui palikite išbrinkti. Razinas užpilkite karštu vandeniu. Atšildykite sviestą iki kambario temperatūros. 2. Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius. Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi ir druska,...
Sojų varškės sūrio užkandėlė

Sojų varškės sūrio užkandėlė 2 asm.

1. Sojų varškės sūrį supjaustykite stambesniais kubeliais. 2. Paruoškite marinatą: supilkite citrinų sultis, sojų padažą, smulkiai tarkuotą imbierą, rudąjį cukrų, druską. Gerai išmaišykite. Į sandariai uždaromą indą suberkite sojų kubelius, kruopšč...