1. Dubenyje sumaišykite grietinę su soda, kai suputos, įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir miltus, sukrėskite sutirštintą pieną, gerai išmaišykite.
2. Padalykite tešlą į dvi dalis. Dalį tešlos sukrėskite į popieriumi išklotą apskritą 25 cm...
1. Želatiną užpilkite maždaug 50 ml vandens ir palikite brinkti.
2. Į prikaistuvį supilkite likusį vandenį, suberkite cukrų ir maišydama kaitinkite, kol ištirps. Nukėlusi nuo ugnies, supilkite brinkstančią želatiną ir plakite elektriniu plakikliu (...
1. Dubenyje sumaišykite miltus, sodą ir kepimo miltelius.
2. Bananus nulupkite ir sutrinkite elektriniu grūstuvu arba šakute.
3. Elektriniu plakikliu išmaišykite aliejų su cukrumi, po vieną įmuškite kiaušinius. Įmaišykite bananų tyrę ir vanilinį...
1. Abiejų rūšių miltus, dribsnius, sodą ir druską sumaišykite giliame dubenyje.
2. Sudėkite kubeliais supjaustytą sviestą ir pirštais su miltais trinkite tol, kol gausite birius it smėlis trupinius.
3. Supilkite jogurtą, išmaišykite mediniu šaukš...
1. Varškę, kiaušinius, druską ir cukrų sumaišykite ir išsukite iki vientisos masės.
2. Sodą užgesinkite citrinų sultimis, sumaišykite su grietine ir sudėkite į varškės masę. Įmaišykite miltus, užminkykite tešlą ir iš jos iškočiokite 4 vidutinio...
1. Cukrų iki vientisos purios masės išsukite su kiaušiniu, į gautą masę po truputį įplakite tirpintą, atvėsintą sviestą.
2. Sodą „užgesinkite“ jogurtu, sukrėskite į kiaušinio ir sviesto plakinį.
3. Suberkite sausoje keptuvėje skurdintus maltus...