Receptai pagal ingredientą „Sojų padažas“ 7 puslapis

Karštos vištienos salotos

Karštos vištienos salotos 2 asm.

1. Morką nuskuskite, supjaustykite šiaudeliais, salierą – griežinėliais, kininį kopūstą – juostelėmis. 2. Vištienos krūtinėlę nuplaukite, nusausinkite, susmulkinkite, sudėkite į keptuvę, tada supilkite balzaminį ir ryžių actą, sojos padažą,...
Rytietiškos raudonųjų kopūstų salotos

Rytietiškos raudonųjų kopūstų salotos 4 asm.

1. Kopūstą smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite specialia trintuve, apšlakstykite citrinos sultimis. Dubenį pridenkite dangčiu ir daržoves gerai sukratykite. 2. Riešutus suberkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir 15 minučių pašaukite į...
Rytietiškos salotos su jūrų gėrybėmis

Rytietiškos salotos su jūrų gėrybėmis 3 asm.

1. Ryžių makaronus paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės, nuvarvinkite ir padėkite šiltai. 2. Jūrų gėrybes atšildykite, nuvarvinkite. 3. Salierą ir morką nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais ir sudėkite į indelį. 4. Aitriąją papriką ir č...
Tiršta sūrio sriuba

Tiršta sūrio sriuba 4 asm.

1. Dideliame puode ant mažos ugnies išlydykite sviestą, suberkite miltus ir maišant kaitinkite, kol miltai pradės ruduoti. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir, nuolat maišant, plona srovele supilkite pieną. 2. Kai visas pienas užvirs, sudėkite...
Virtinukai su pikantišku įdaru

Virtinukai su pikantišku įdaru 3 asm.

1. Miltus sumaišykite su 5–6 šaukštais vandens, šaukštu aliejaus, žiupsneliu druskos ir žiupsniu ciberžolių, kad išeitų vientisa nelipni tešla. Tešlą suvyniokite į rankšluostį ir 30 min. palikite pastovėti. 2. Krevetes nuplaukite, nusausinkite ir...
Sriuba „Suan la t‘ang“

Sriuba „Suan la t‘ang“ 3 asm.

1. Į puodą supilkite sultinį, sudėkite išmirkytus ir juostelėmis supjaustytus grybus, smulkiai sukapotas aitriąsias paprikas, nuplautus sojų pupelių daigus, supilkite sojų padažą, ryžių actą ir užvirinkite. 2. Krakmolą išmaišykite truputyje šalto...
Makaronai su grybų padažu

Makaronai su grybų padažu 5 asm.

1. Nuvalykite šviežius grybus, nuplaukite, nuvarvinkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais. 2. Gilioje keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite grybus, vis pamaišydama kepkite, kol susigers skystis. 3. Pasūdykite, pagardinkite pipirais....
Žuvų ir paprikų vėrinukai

Žuvų ir paprikų vėrinukai 2 asm.

1. Menkių filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite stambiais gabalais.  2. Nuplautas paprikas perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius, supjaustykite stambiais gabalais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.  3. Žaliąsias citrinas kruopšč...
Veršiena su sezamais

Veršiena su sezamais 3 asm.

1. Medinius konditerinius iešmelius išmirkykite šaltame vandenyje. Mėsą nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite gabalėliais. 2. Dubenyje sumaišykite slyvų džemą, sojų padažą bei sezamų aliejų. Pagal skonį įberkite maltų...
Meksikietiški suktinukai

Meksikietiški suktinukai 4 asm.

1. Įkaitinkite orkaitę iki 170 laispnių. Kiaulieną pamuškite mėsos plaktuku, pabarstykite druska ir pipirais. Nuvarvinkite imbierus. Paprikų puseles supjaustykite plačiomis juostelėmis. Svogūnų laiškus supjaustykite maždaug 6 cm ilgio gabalėliais....
Rytietiška vištiena su gražgarstėmis

Rytietiška vištiena su gražgarstėmis 3 asm.

1. Viščiukų krūtinėles nuplaukite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir šiek tiek patroškinkite garuose. 2. Rudąjį cukrų pakepinkite svieste, supilkite sojų, saldžiųjų paprikų padažą, citrinų sultis, ryžių actą ir pakaitinkite. 3....
Jautienos šiupinys

Jautienos šiupinys 4 asm.

1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. 2. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir dalimis apkepkite mėsą. Iškepusi vieną dalį mėsos, sudėkite ją į puodą, iššluostykite keptuvę popieriniu rankšluosčiu, įkaitinkite...
Menkė su daržovėmis

Menkė su daržovėmis 4 asm.

1. Nuplautą ir popieriniu rankšluosčiu nusausintą žuvį apibarstykite citrininių ir maltų juodųjų pipirų mišiniu, apšlakstykite citrinų sultimis ir pusvalandžiui palikite pastovėti. Sudėkite į kepimo maišelį ir apie 15 minučių kepkite 180°C karštumo...
Rytietiškos daržovės su jautiena

Rytietiškos daržovės su jautiena 4 asm.

1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite pailgomis juostelėmis, apšlakstykite sojų padažu, skystu medumi, ryžių actu, gerai įtrinkite ir palikite pusvalandžiui pasimarinuoti, tada iškepkite kiniškoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. 2. Keptą...
Vištiena su kuskusu

Vištiena su kuskusu 3 asm.

1. Vištieną nuplaukite ir stambiai supjaustykite. 2. Svogūną ir salierus susmulkinkite, morkas nulupkite, supjaustykite vidutinio dydžio juostelėmis. 3. Gilioje keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūnus, sudėkite vištieną ir maišydama...
Sojų makaronai

Sojų makaronai 3 asm.

1. Sojų makaronus paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės, nuvarvinkite ir padėkite šiltai. 2. Salierą nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais. 3. Papriką išvalykite, taip pat supjaustykite šiaudeliais. 4. Gilioje keptuvėje storu dugnu ant didelės...
Salierų sriuba su sojomis

Salierų sriuba su sojomis 3 asm.

1. Bulves nuplaukite, nuskuskite, supjaustykite gabalėliais ir suberkite į puodą su sultiniu. Sudėkite sojų faršą. 2. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite svieste, kol apskrus. 3. Salierą nuplaukite, supjaustykite griežinėliais, sudė...
Sveika užkandėlė

Sveika užkandėlė 3 asm.

1. Ryžius išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės, ir atvėsinkite. 2. Virtą dar šiltą vištieną šakute suplėšykite taip, kad gautumėte plonyčius plaušus. 3. Vištieną sumeskite į keptuvę su sojų padažu, pagardinkite cukrumi, citrinų sultimis ir...
Pangasijai su pomidorais

Pangasijai su pomidorais 4 asm.

1. Rankomis iš žuvies suformuokite apvalius kepsnelius. 2. Raudoną ir oranžinę paprikas išvalykite, susmulkinkite. Aitriąją papriką supjaustykite juostelėmis. 3. Česnaką nulupkite, susmulkinkite. Sojų padažą maišykite su cukrumi dubenėlyje tol,...
Krevečių užkandėlė

Krevečių užkandėlė 4 asm.

1. Krevetes atšildykite ir nuvarvinkite. 2. Paruoškite marinatą. Išspauskite česnaką, nulupkite ir smulkia trintuve sutarkuokite imbiero šaknį, išspauskite citrinos sultis. Dubenyje sumaišykite aliejų, sojų padažą, česnakus, citrinų sultis, šaukštą...