Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Receptai pagal ingredientą „Sūris“ 13 puslapis

Bulvių vyniotinis su faršo įdaru

Bulvių vyniotinis su faršo įdaru 4 asm.

1. Bulves išvirkite su lupenomis, atvėsinkite, nulupkite ir sumalkite. Sumaišykite su kiaušiniu, miltais, krakmolu, pagardinkite bulvių prieskoniais, pipirais ir druska. Gerai suminkykite tešlą, jei labai lips prie rankų, berkite dar miltų. 2. Farš...
Įdarytos saldžiosios paprikos

Įdarytos saldžiosios paprikos 4 asm.

1. Faršą sumaišykite su tarkuotu svogūnu, išmirkytomis razinomis, pipirais, druska, ir čiobreliais. Paprikas perpjaukite, išvalykite vidų ir pridėkite paruošto faršo. Sudėkite paprikas į kepimo indą, užpilkite sultiniu, kad apsemtų, ir troškinkite...
Bandelės su faršo ir daržovių įdaru

Bandelės su faršo ir daržovių įdaru 2 asm.

1. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iškepkite faršą, smulkintą svogūną ir tarkuotą morką, paskaninkite pipirais, druska ir prieskoniais. Baigdami kepti suberkite kubeliais smulkintą papriką. Keptuvę nukelkite nuo ugnies, suberkite fermentinį sūrį,...
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su pomidorais

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su pomidorais 3 asm.

1. Kiaulienos faršą iškepkite su smulkintu svogūnu ir grūstu česnaku, paskaninkite smulkintais žalumynais, pipirais, druska ir atvėsinkite. 2. Tešlą atšildykite, šiek tiek pakočiokite, kad būtų plonesnė, išpjaukite norimo dydžio apskritimus ir į...
Makaronai su kumpiu ir sūriu

Makaronai su kumpiu ir sūriu 4 asm.

1. Pasūdytame vandenyje išverkite makaronus. Supjaustykite kumpį, saldžiąją papriką ir brokolinius kopūstus. Viską sumaišykite. 2. Nedideliame inde sumaišykite pieną, krakmolą ir maltus juoduosius pipirus. Virkite, kol masė sutirštės ir pradės...
Įdaryta lazanija

Įdaryta lazanija 4 asm.

1. Lazanijos lakštus Išvirkite pasūdytame vandenyje. 2. Nuvalykite porus. Atskirkite lapus, nuplaukite juos. 8 lapus atidėkite. 3. Tarkuotą fermentinį sūrį sumaišykite su grietine.Supilkite citrinos sultis, pasūdykite, įberkite pipirų. 4....
Salotos su sūriu

Salotos su sūriu 2 asm.

1. Susmulkinkite visus maisto produktus. Vieną sūrio lazdelę pasilikite papuošti. Į salotas pagal skonį įberkite pipirų, sudėkite majonezą ir viską sumaišykite. 2.Patiekalą papuoškite žalumynais ir iš sūrio lazdelės padarytu žmogeliuku. Kulinaro...
Baltymų tortas su raudonaisiais serbentais

Baltymų tortas su raudonaisiais serbentais 4 asm.

1. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Sviestą ir 140 g cukraus trinkite, kol pasidarys puri masė. Įmaišykite trynius. Miltus, kepimo miltelius, maltus migdolus ir šaukštą citrinų žievelių sumaišykite, suberkite į sviesto masę ir išsukite. 2....
Javainių ir uogų tortas

Javainių ir uogų tortas 4 asm.

1. Šokoladinį glajų paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės. Šiek tiek atvėsinkite ir gerai sumaišykite su pasmulkintais javainiais. 2. Dar šiltus javainius sudėkite į atsegamą kepimo formą, šaukštu lengvai paspauskite ir išlyginkite paviršių. Padė...
Keptų daržovių su baltųjų pelėsių sūriu salotos

Keptų daržovių su baltųjų pelėsių sūriu salotos 4 asm.

1. Baklažaną, cukiniją, pomidorus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite griežinėliais. Paruoštas daržoves išdėliokite kepimo skardoje, apibarstykite „Provanso“ žolelėmis, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą...
Sumuštinukai su ryžiais ir braškėmis

Sumuštinukai su ryžiais ir braškėmis 4 asm.

1. Iš vanilinio cukraus, sviesto, miltų ir grietinėlės sūrio užminkykite tešlą. Padarykite rutulį, suvyniokite į popierių ir laikykite valandą šaldytuve. 2. Iš tešlos iškočiokite maždaug 2 mm storio lakštą. Formele išspauskite 3 cm skersmens...
Obuolių ir riešutų pyragas

Obuolių ir riešutų pyragas 4 asm.

1. Tešlą atšildykite ir pakočiokite. Kinkanus minutę pavirkite, atvėsinkite ir supjaustykite žiedais. 2. Marcipaną, grietinėlės sūrį ir cukrų išsukite, mase aptepkite tešlos lakštus. 3. Iš obuolių specialiu įrankiu išskobkite šerdis. Obuolius...
Makaronai su cukinijomis ir pomidorais

Makaronai su cukinijomis ir pomidorais 3 asm.

1.Cukinijas supjaustykite piršto storio ir 5 centimetrų ilgio juostelėmis. Česnako skilteles, svogūną, nuskabytus čiobrelių lapelius susmulkinkite. 2.Dviejuose šaukštuose aliejaus pakepinkite svogūną ir česnaką, sudėkite cukinijas, suberkite č...
Morkų duonelės su figomis

Morkų duonelės su figomis 5 asm.

1. Gerai nuspauskite tarkuotas morkas. Jas dubenyje sumaišykite su išplaktais kiaušinių baltymais, ten pat suberkite cukrų, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite. 2. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską ir...
Omleto suktinukai

Omleto suktinukai 4 asm.

1. Kiaušinius gerai išplakite su grietinėle. 2. Varškę kelis kartus pertrinkite per sietelį, kad neliktų gumuliukų, ir įplakite į kiaušinių ir grietinėlės plakinį. 3. Ten pat suberkite persijotus miltus, viską pagal skonį pasūdykite, pagardinkite...
Picos su įdaru

Picos su įdaru 4 asm.

1. Pieną pašildykite, supilkite į gilesnį dubenį su šiltu vandeniu, ten pat suberkite druską, mieles, cukrų ir viską išmaišykite. 2. Į masę supilkite miltus, šaukštelį alyvuogių aliejaus, išmaišykite ir iš tešlos suformuokite rutulį ir valandą...
Keksiukai su kumpiu

Keksiukai su kumpiu 6 asm.

1. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą sviesto, sudėkite smulkintą svogūną, maišydama pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol svogūno gabalėliai taps perregimi. 2. Dubenyje sumaišykite miltus, kukurūzų kruopas, cukrų ir kepimo miltelius, įberkite šaukštelį...
Brokolių ir fetos pyragas

Brokolių ir fetos pyragas 4 asm.

1. Dubenyje trinkite miltus su sviestu, kol susidarys trupiniai. Įmaišykite sūrį ir druską, įmuškite kiaušinį. Užminkykite kietoką tešlą, suvyniokite į plėvelę ir padėkite šaltai. 2. Keptuvėje įkaitintame aliejuje trumpai apkepkite smulkintą svogū...
Orkaitėje kepti kiaušiniai

Orkaitėje kepti kiaušiniai 2 asm.

1. Šiam patiekalui paruošti reikės keturių nedidelių kepimo indų, skirtų keksiukams arba apkepėlėms kepti. Patepkite indelius sviestu ir jas išklokite plonai pjaustytu vytintu kumpiu. Kumpio gabalėliai turi dengti indo kraštus ir dugną. 2. Keptuvė...
Šventinė įdaryta višta

Šventinė įdaryta višta 6 asm.

1. Nunerkite vištos odą palikdami tik sparnelius ir šlauneles. Odą įtrinkite prieskoniais ir palikite 2 valandoms. 2. Iš vištienos išimkite kaulus. Krūtinėlę supjaustykite kubeliais, o likusią vištieną sumalkite. Į faršą įmaišykite išplaktus kiauš...