Šį tortą projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pristatė šeimos verslas „Vasaris“ iš Panevėžio.
Šį skanėstą projekto „100 tortų Lietuvai proga“ pristatė konditerijos cecho „SweetTime“ meistrai.
Torto receptu projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pasidalinusi „Cukrinė vata“ – tai pakvaišusi komanda, kuriai maisto gaminimas – tai tarsi meditacija, leidžianti išlaisvinti fantaziją, išreikšti puikią nuotaiką bei atskleisti kūrybiškumą.
Šį tortą projekto „100 tortų Lietuvai proga“ pristatė „Prezo“ kepyklėlių tinklas.
Miško žvėrys: Šį desertą – nuo pirmojo žingsnio, kai sumečiau sausainius į smulkintuvą, iki tol, kol paruoštą pyragą traukiau iš orkaitės – pagaminau per 20 minučių. O svarbiausia – jis skanus, gaivus, švelnus ir tikrai primena tradicinius grietinėlės sūrio pyragus, kuriems abejingų dar nesu sutikusi. 6 ingredientai, 20 minučių darbo, 12 valandų laukimo – ir turite puikiausią desertą!