„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Receptai pagal ingredientą „Tortilija“ 2 puslapis

Tortilijos

Tortilijos 8 asm.

1. Keptuvėje apkepkite kiaulienos faršą kartu su smulkintu česnaku, įdėkite druskos ir pipirų. 2. Smulkiai supjaustykite pomidorą, papriką, sutarkuokite sūrį. 3. Ant kiekvieno tortilijos blynelio vidurio sudėkite visus ingredientus, susukite ir...
Tortilijos su faršu

Tortilijos su faršu 6 asm.

1. Česnakus nulupkite, susmulkinkite, kol dailiai pagels, pakepinkite aliejuje. 2. Faršą sumaigykite šakute, pabarstykite maltos mėsos prieskoniais, sumeskite į keptuvę ir ant mažos ugnies kepinkite, kol patamsės. 3. Tada sukrėskite gerai...
Vegetariniai buritai

Vegetariniai buritai 6 asm.

1. Svogūnus, pievagrybius, pomidorus smulkiai supjaustykite, česnakus sugrūskite ir viską 5–10 min. patroškinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. 2. Ant kiekvieno paplotėlio uždėkite po 2 šaukštus įdaro, pabarstykite tarkuotu sūriu, susukite į...
Tortilijos su kumpiu

Tortilijos su kumpiu 6 asm.

1. Obuolį nulupkite, sutarkuokite, sumaišykite su tepamuoju sūreliu, jei reikia, pasūdykite. 2. Kumpį supjaustykite plonais griežinėliais. Salotas nuplaukite ir labai gerai nusausinkite. 3. Pomidorų galus įpjaukite, vaisius nuplikykite verdančiu...
Tortilijos su vištiena

Tortilijos su vištiena 6 asm.

1. Vištieną supjaustykite juostelėmis, įtrinkite jas vištienos prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. 2. Paprikas perpjaukite per pusę, išvalykite, supjaustykite juostelėmis. 3. Svogūną nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite 2 šaukštuose...
Suktinukai su vištiena

Suktinukai su vištiena 2 asm.

1. Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite minkštimą ir sugrūskite su česnakais. Pagal skonį pasūdykite, įlašinkite kelis citrinų sulčių lašus. 2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite smulkiai sukapotus svogūnus. Kai jie pasidarys skaidrūs,...
Įdaryta tortilja

Įdaryta tortilja 6 asm.

1. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite 400 g mėsos faršo arba juostelėmis pjaustytos paukštienos kartu su smulkintu svogūnu, išspauskite porą skiltelių česnako. 2. Kai mėsa šiek tiek apkeps, sudėkite šiaudeliais pjaustytą papriką. Baigdama...