1. Moliūgą nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais. Iš nurodytų produktų išvirkite sirupą, atšaldykite ir užpilkite moliūgus. Palikite šaldytuve per naktį. Moliūgus iš sirupo išgriebkite ir nusausinkite.
2. Skrudinamosios duonos riekes plonai iškoč...
1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Įpilkite lydyto sviesto ir išmaišykite. Suberkite išsijotus miltus ir gerai išplakite. Po truputį įmaišykite pieną ir tešlą palikite pusvalandį brinkti.
2. Iš tešlos iškepkite...
1. Varškę pertrinkite per sietelį. Sumaišykite su rikotos sūriu, cukrumi, citrinos žievelėmis ir vaniliniu cukrumi.
2. Kiaušinius išplakite iki vientisumo ir įmaišykite į varškės masę.
3. Miltus ir kepimo miltelius persijokite per sietelį....
1. Miltus ir kepimo miltelius persijokite per sietelį. Sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos.
2. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.
3. Trynius išsukite cukrumi, kol masė pasidarys vientisa ir puri. Palengva įmaišykite...
1. Varškę išsukite su kiaušiniais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki vientisos masės.
2. Kitame dubenyje persijokite miltus, sumaišykite juos su kepimo milteliais ir druska.
3. Po truputį, po kelis šaukštus, vis maišant, į varškės masę berkite...
1. Burokine tarka sutarkuokite kambario temperatūros sviestą.
2. Į indą suberkite miltus, paprastą ir vanilinį cukrų, druską, įmuškite kiaušinį ir rankomis išminkykite tešlą.
3. Suformuokite iš tešlos rutulį ir palaikykite valandą arba kelias š...
1. Sviestą sukapokite kubeliais, sumeskite į plakimo indą ir atšildykite kambario temperatūroje.
2. Į tą patį indą suberkite miltelinį cukrų ir plakite elektriniu plakikliu, kol masė taps kreminė.
3. Įmaišykite kiaušinį, tada pamažu suberkite...
1. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Kiaušinių ir cukraus masę išplakite iki purumo.
2. Miltus ir kepimo miltelius persijokite per sietelį, kad kepinys būtų puresnis.
3. Įmaišykite į kiaušinių ir cukraus plakinį...
1. Moliūgą nulupkite, supjaustykite gabalėliais. Sudėkite į kepimo formą, užpilkite 2 šaukštais aliejaus ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę maždaug 30-35 minutėms arba kol suminkštės.
2. Sutrinkite į košelę ir palikite atvėsti – pyragui prireiks...
1. Kiaušinį ištrinkite su druska ir cukrumi, įpilkite pusę stiklinės pieno, suberkite persijotus miltus ir gerai išmaišykite. Supilkite likusį pieną ir dar kartą išmaišykite.
2. Į įkaitintą keptuvę samčiu įpilkite tešlos ir paskirstykite po visą....
1. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Baltymus su trupučiu druskos išplakite ir palikite vėsiai. Kepimo formeles ištepkite sviestu.
2. Sviestą, cukrų ir kiaušinių trynius gerai išsukite. Įmaišykite rikotą, apelsinų žieveles ir sultis, su...
1 Iš vyšnių išimkite kauliukus (jei šaldytos – atitirpinkite). Batoną supjaustykite riekelėmis. Kiaušinių trynius išplakite su 200 ml pieno ir šaukštu cukraus. Kiaušinius išplakite su likusiu pienu, cukrumi, vaniliniu cukrumi, cinamonu ir grietinė...