„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Receptai pagal ingredientą „Vanilinis cukrus“ 13 puslapis

Krepšeliai su vyšniomis

Krepšeliai su vyšniomis 4 asm.

1. Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą, suvyniokite į foliją ir valandai dėkite į šaldytuvą. 2. Migdolus sugrūskite, išmaišykite su milteliniu cukrumi, krakmolu. Sudėkite varškę ir mediniu šaukštu trinkite, kol pasidarys vientisa masė. Kiaušinių...
Pyragaičiai su slyvomis ir grietinėle

Pyragaičiai su slyvomis ir grietinėle 4 asm.

1. Į gilų indą išsijokite 250 g miltų ir kepimo miltelius. Įmaišykite du pakelius vanilinio cukraus, grietinę ir 175 g kambario temperatūros sviesto. Užminkykite tešlą, suvyniokite į foliją ir 2 valandas laikykite šaldytuve. Kapodami plačiu peiliu...
Pyragas su slyvomis

Pyragas su slyvomis 4 asm.

1. 400 g slyvų supjaustykite skiltelėmis. Pieninį šokoladą (30 g atidėkite) sukapokite. 2. Sviestą ir 170 g miltelinį cukrų gerai išsukite. Po vieną įmaišykite kiaušinius. 3. Kapučino kavą išmaišykite su dviem šaukštais šilto pieno ir supilkite į...
Kukuliai su slyvų įdaru

Kukuliai su slyvų įdaru 4 asm.

1. Sviestą ir kiaušinius trinkite tol, kol pasidarys puri masė. Įmaišykite varškę, džiūvėsius, miltus, cukrų, žiupsnelį druskos. 2. Dvylika slyvų perpjaukite, išimkite kauliukus. Likusias supjaustykite kubeliais, sumaišykite su medumi, 100 ml...
Sūrio pyragas su vynuogėmis

Sūrio pyragas su vynuogėmis 4 asm.

1. Iš lazdynų riešutų, stiklinės miltų, 100 g cukraus, kiaušinio, 150 g pjaustyto sviesto užminkykite tešlą. Įvyniokite į foliją ir 30 minučių laikykite šaldytuve. 2. Stalą pabarstykite miltais. Iš atšalusios tešlos iškočiokite maždaug 36 cm...
Vafliai su braškėmis

Vafliai su braškėmis 4 asm.

1. Kiaušinių baltymus su trupučiu druskos plakite tol, kol susidarys standžios putos. 2. Sviestą, kiaušinį, miltelinį cukrų, šiek tiek vanilinio cukraus, citrinos žieveles, migdolų esenciją, cinamoną ir anyžius maišykite mediniu šaukštu, kol...
Pyragas su mėlynėmis

Pyragas su mėlynėmis 4 asm.

1. 120 g sviesto išsukite su 40 g milteliniu cukrumi, kiaušiniu, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos. Suberkite miltus ir išminkykite. Tešlos rutulį suvyniokite į foliją ir padėkite į šaldytuvą. 2. Tešlą įtieskite į sviestu pateptą ir maltais...
Aviečių ir persikų krepšeliai su vanile

Aviečių ir persikų krepšeliai su vanile 4 asm.

1. Į dubenį suberkite miltus, sudėkite sviestą ir išmaišykite. Supilkite kiaušinių trynius, apelsinų sultis, įberkite tris šaukštus cukraus, druskos. Užminkykite tešlą, susukite į foliją ir laikykite valandą šaldytuve. 2. Vaisius perpjaukite...
Lietiniai su žemuogėmis

Lietiniai su žemuogėmis 4 asm.

1. Kiaušinius išplakite su pienu, žiupsneliu druskos ir miltais. Tešlą palikite 30 minučių. 2. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir apverčiant iškepkite keturis didelius lietinius (galima sudėti ant popierinio rankšluosčio susigerti riebalams). 3....
Sumuštinukai su ryžiais ir braškėmis

Sumuštinukai su ryžiais ir braškėmis 4 asm.

1. Iš vanilinio cukraus, sviesto, miltų ir grietinėlės sūrio užminkykite tešlą. Padarykite rutulį, suvyniokite į popierių ir laikykite valandą šaldytuve. 2. Iš tešlos iškočiokite maždaug 2 mm storio lakštą. Formele išspauskite 3 cm skersmens...
Varškės pyragas su obuoliais

Varškės pyragas su obuoliais 4 asm.

1. Kiaušinius įmuškite į dubenį ir plakite su ruduoju cukrumi, vaniliniu cukrumi, kol pasidarys balta masė. 2. Į atskirą indą supilkite stiklinę manų kruopų, užpilkite grietinėle, gerai išmaišykite ir palikite 10–20 minučių brinkinkite. 3. Varškę...
Vaflių tortas su obuoliais

Vaflių tortas su obuoliais 4 asm.

1. Kiaušinių trynius ir baltymus atskirkite. Baltymus plakite tol, kol susidarys standžios putos. Miltus, žiupsnelį druskos ir kepimo miltelius sumaišykite. Sviestą išsukite su 100 g cukraus ir nuo citrinos nutarkuotomis žievelėmis. Įmaišykite kiauš...
Lietiniai su obuoliais

Lietiniai su obuoliais 4 asm.

1. Kiaušinius išsukite. Supilkite pieną, suberkite miltus, įberkite cukraus, vanilinio cukraus, druskos ir išmaišykite. Tešlą palikite 30 minučių brinkti. 2. Obuolius nulupkite ir supjaustykite plonomis skiltelėmis. Apšlakstykite citrinų sultimis,...
Blyneliai su keptais obuoliais

Blyneliai su keptais obuoliais 4 asm.

1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Supilkite pieną ir išmaišykite. Suberkite miltus ir gerai išsukite, kad neliktų gumulų. 2. Keptuvėje įkaitinkite truputį aliejaus ir per visą jos skersmenį iškepkite blynus. 3....
Pyragas su obuoliais ir cinamono lazdelėmis

Pyragas su obuoliais ir cinamono lazdelėmis 4 asm.

1. Tešlai kiaušinius ištrinkite su cukrumi, įmaišykite stiklinę grietinės. Į likusią grietinę įmaišykite kepimo miltelius. Miltus išmaišykite su vaniliniu cukrumi. Iš visų produktų išsukite tešlą. 2. Obuolius nuplaukite, ištraukite kotelius,...
Kukurūzų miltų košė su figomis

Kukurūzų miltų košė su figomis 5 asm.

1. Kukurūzų kruopas užpilkite grietinėle ir palikite apie valandą, kad išbrinktų. 2. Figas ir datules gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu, tada perliekite verdančiu ir pusvalandžiui pamerkite į su apelsinų sultimis sumaišytą brendį. 3....
Desertiniai bokšteliai

Desertiniai bokšteliai 8 asm.

1. Apelsiną nuplikykite verdančiu vandeniu, smulkia trintuve nutarkuokite žievelę ir išspauskite sultis. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių, baltymus iki standumo išplakite su žiupsneliu druskos. 2. Trynius išplakite ir sumaišykite su...
Obuolių kepsneliai su vaniliniu kremu

Obuolių kepsneliai su vaniliniu kremu 4 asm.

1. Tešlai atskirkite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos ir vaniliniu cukrumi plakite tol, kol susidarys putos. 2. Kiaušinių trynius išmaišykite su miltais, kepimo milteliais, cukrumi ir skiestu vynu. Atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus...
Mielinis pyragas su obuoliais

Mielinis pyragas su obuoliais 4 asm.

1. Į dubenį išsijokite miltus, viduryje padarykite duobutę. 2. Pieną pašildykite iki maždaug 35 laipsnių, įtrupinkite mieles, įberkite šaukštelį cukraus ir išmaišykite. Mišinį supilkite į duobutę miltuose ir maišykite su kraštuose esančiais...
Spanguolių pyragas

Spanguolių pyragas 6 asm.

1. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. 2. Elektriniu plaktuvu išsukite sviestą ir cukrų. Maišykite, kol masė taps puri, po vieną įmuškite kiaušinius. Suberkite vanilinį cukrų ir tarkuotas citrinos žieveles, sukrėskite grietinę....