1. Išplakite grietinę su vaniliniu cukrumi.
2. Sutrupinkite pirmą meduolių sluoksnį į norimą formą. Bananus supjaustykite griežinėliais.
3. Ant meduolių sluoksnio užpilkite dalį grietinės ir išdėliokite bananus. Vėl trupinkite meduolių sluoksnį...
1. Kambario temperatūros sviestą trinkite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol pasidarys puri masė.
2. Įmaišykite miltus, kepimo miltelius, kokoso drožles ir išsukite.
3. Tešlą 30 min. laikykite šaldytuve.
4. Iš atšalusios tešlos rankomis...
1. Atskirtus kiaušinių trynius išsukite su cukrumi ir sumaišykite su ryžiais. Įmaišykite varškę.
2. Riešutus sumalkite ir su žiupsneliu druskos bei kepimo milteliais įmaišykite į ryžių ir varškės masę.
3. Razinas nuplikykite verdančiu vandeniu,...
1. Kiaušinius suplakite plakikliu. Pamažu suberkite cukrų ir vanilinį cukrų ir dar gerai išplakite. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, išmaišykite.
2. Įberkite į tešlą spalvotų saldainiukų
3. Kabinkite tešlą šaukštu ir dėkite į...
1. Sodą nugesinkite su šlakeliu actu.
2. Kiaušinius su cukrum gerai išplakite, suberkite vanilinį cukrų, miltus, sodą, varškę ir išminkykite tešlą.
3. Iš paruoštos tešlos formuokite apvalias spurgas ir virkite gerai įkaitintame aliejuje.
4. Iš...
1. Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska.
2. Maišydami po vieną įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, riešutus (šiek tiek palikite papuošti), supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite.
3....
1. Riestainius pamirkykite piene, kol suminkštės.
2. Išplakite varškę, vanilinį cukrų, cukrų ir kiaušinį iki vientisos kreminės masės (cukraus berkite pagal skonį).
3. Išdėliokite riestainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Į kiekvieną į...
Aš pati prisiruošiu moliūgo cukatų. Tuomet, kada tik panorėjus, galiu pasigaminti saldžių saldainiukų. Vietoj jų galima naudoti kitus geltonus džiovintus vaisius.
1. Džiovintus moliūgus ar kitus vaisius sumalkite mėsmale.
2. Įberkite 100 g sezamų...
1. Kiaušinius iki purumo išplakite su 2 šaukštais milteliniu cukrumi, miltais ir krakmolu.
2. Skardą ištepkite sviestu, supilkite į torto formą tešlą ir kepkite 10 min.
3. Maskarponę sumaišykite su trinta varške.
4. Grietinėlę suplakite su...
1. Trintus sausainius sumaišykite su ruduoju cukrumi ir tirpintu sviestu. Gauta mase išklokite torto formos dugną ir kraštus. Forma turi būti ištepta sviestu.
2. Kiaušinius iki purumo išplakite su cukrumi.
3. Kreminę varškę išmaišykite su kiek...
1. Vandenyje išbrinkinkite želatiną.
2. Puode ant vidutinės ugnies pakaitinkite grietinėlę su pienu, cukrumi ir vanile, kol užvirs. Nukelkite nuo ugnies, šluotele plakant įmaišykite ištirpintą želatiną ir paplakite, kol ištirps.
3. Išpilstykite į...
1. Trintus sausainius sumaišykite su ruduoju cukrumi ir tirpintu sviestu. Gauta mase išklokite torto formos dugną ir šiek tiek kraštus. Forma turi būti ištepta sviestu.
2. Kiaušinius iki purumo išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
3. Varškę...
1. Lietinių tešlai sumaišykite kiaušinius, tirpintą sviestą, pusę stiklinės pieno, 1 šaukštą cukraus bei miltus.
2. Įkaitinkite keptuvę su šiek tiek aliejaus, pilkite į keptuvę 2 šaukštus tešlos, paskirstykite per visą keptuvės plotą ir gražiai...
1. Rabarbarus nuplaukite, nulupkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais, įdėkite 80g cukraus ir šiek tiek apvirkite nedideliame kiekyje vandens (kad tik apsemtų), kol suminkštės. Tuomet grūstuve sugrūskite ir supilkite karštame vandenyje iš...