1.Svogūnus ir česnakus nulupkite, supjaustykite kubeliais ir pakepinkite puode su aliejumi. Supilkite vyną ir užvirkite.
2.Supilkite pomidorų sultis, konservuotus pomidorus, įberkite druskos, Kajeno pipirų, saldžiosios paprikos ir virkite apie 10...
1. Iš pradžių paruoškite tešlą. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, tarkuotas citrinos ir apelsino žieveles (nepamirškite, kad nutarkuoti reikia tik geltoną / oranžinę vaisiaus dalį, nes po ja esanti balta žievelės dalis yra labai karti), cukrų,...
1. Kriaušes perpjaukite pusiau (jeigu norite, galite nulupti), išimkite sėklas ir išskobkite šiek tiek minkštimo. Puode įkaitinkite desertinį vyną, sudėkite gvazdikėlius, cinamono lazdelę, kriaušes ir kelias minutes pavirkite. Stebėkite, kad kriaušė...
1. Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir 10–15 minučių kepkite sviesto ir aliejaus mišinyje ant mažos ugnies. Į baigiamus kepti svogūnus suberkite cukrų, smulkiai pjaustytus česnakus ir dar kelias minutes pakepkite. Galiausiai sudėkite žalumynus,...
Puikus itališkas patiekalas. Tereikės tik pasigaminti garnyro, ypač tiks spagečiai arba ryžiai.
1. Vištienos gabalėlius nuplaukite, nusausinkite, pabarstykite druska ir pipirais.
2. Apkepkite juos įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol gražiai...
1. Viščiuką švariai nuplaukite, nuvalykite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir perpjaukite išilgai krūtinėlės. Gerai išmuškite, nes tada mėsa bus minkštesnė, skanesnė ir geriau iškeps.
2. Paruoškite marinatą: sumaišykite raudonąjį vyną su dž...
1. Elektriniu plakikliu gerai išmaišykite visus blyneliams skirtus produktus, apie valandą masę palaikykite šaldytuve, tada šaukštu suformuokite blynelius, iškepkite juos kraštuose riebaluose ir atvėsinkite.
2. Špinatus nuplaukite, stambiai suplėš...
1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, grietinę su kepimo milteliais ir viską išmaišykite. Vyno prieskonius pakaitinkite vyne (neužvirkite), supilkite į vyšnių uogienę ir išmaišykite. Gautą masę sukrėskite į kiaušinių bei grietinės plakinį ir viską...
1. Baklažanus nuplaukite, supjaustykite maždaug centimetro storio griežinėliais, pasūdykite ir palikite pusvalandžiui pastovėti, kad dingtų kartumas. Tada popieriniu rankšluosčiu nusausinkite išsiskyrusį baklažanų skystį ir juos iš abiejų pusių...
1. Voveraites išvirkite, nuvarvinkite.
2. Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje, kol pasidarys permatomi. Į keptuvę supilkite ryžius, viską gerai išmaišykite ir kepinkite, kol ryžiai irgi bus permatomi ir sugers visą...