„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Receptai pagal ingredientą „Vyšnios“ 4 puslapis

Vyšnių uogienė su medumi ir riešutais

Vyšnių uogienė su medumi ir riešutais 10 asm.

1. Į puodą supilti vandenį, sudėti medų ir kaitinti, kol medus ištirps. Suberti vyšnias, susmulkintus riešutus ir virti, kol uogos iškils į paviršių. 2. Karštą uogienę supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.  
Sriuba su vyšniomis

Sriuba su vyšniomis 4 asm.

1. Dvi juodos duonos riekeles sudėkite į puodą, supilkite vandenį ir kelias minutes pavirkite, kol duona suminkštės, tada ją išgriebkite, pertrinkite per sietelį ir sudėkite atgal į puodą su verdančiu vandeniu. 2. Suberkite nuplautus džiovintus...
Lašiša su aštriu vyšnių padažu

Lašiša su aštriu vyšnių padažu 4 asm.

1. Žuvį pasūdykite ir mažiausiai pusvalandį palaikykite šaldytuve. Paskui iškepkite (geriausia – ant grotelių, bet galima ir keptuvėje). 2. Paruoškite padažą: iš vyšnių išimkite kauliukus, uogas sudėkite į puodą, supilkite vandenį ir užvirinkite....
Spurgos “Siurprizas”

Spurgos “Siurprizas” 6 asm.

1. Iš tešlai skirtų produktų sumaišykite grietinės tirštumo tešlą.  2. Puode ar gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų. 3. Už kotelio suimtą uogą panardinkite į tešlą ir iš karto dėkite į verdantį aliejų. 4. Virkite, kol gražiai apskrus. Gatavas...
Pyragas su džiovintais vaisiais

Pyragas su džiovintais vaisiais 6 asm.

Razinas gerai nuplaukite ir nuvarvinkite, užpilkite brendžiu ir palikite pastovėti per naktį. Vyšnias supjaustykite puselėmis. Kavamale sumalkite migdolus. Sumaišykite miltus su prieskoniais ir maltais migdolais. Kiaušinius suplakite su pienu....
Pyragas su trešnėmis

Pyragas su trešnėmis 6 asm.

1. Trešnes nuplaukite, nusausinkite, išimkite kauliukus, užberkite 3 šaukštus cukraus ir palikite pastovėti. 2. Kambario temperatūros sviestą ir cukrų išsukite iki vientisos purios masės, tada vis maišydama po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite...