Nuvalytus rabarbarus supjaustykite 2,5 cm ilgio gabaliukais ir sudėkite į puodą. Nutarkuokite oranžinį apelsinų žievelės sluoksnį, išspauskite sultis. Į puodą su paruoštais rabarbarais suberkite cukrų, apelsinų žieveles, supilkite sultis, už...
Razinas nuplaukite, užpilkite karštu vandeniu ir palikite išbrinkti. Apelsinus gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu, nušveiskite šepetėliu, nusausinkite ir nutarkuokite žievelę. Į nedidelį puodą suberkite ketvirtadalį stiklinės cukraus, sudėkite...
Sriuba tiršta, soti ir aromatinga. Kiek egzotiškai kvepianti apelsinais, prabylančiais su kiekvienu šaukštu – neįkyriai ir švelniai. Morkos nudažo sriubą apelsino geltonio spalva, lęšiai ir žiupsnis ciberžolės pasakoja apie Rytus, o orkaitėje...
1. Pirmiausia paruoškite padažą – pastovėjęs bent pusvalandį jis bus ir gardesnis, ir kvapesnis.
2. Padažui skirtus apelsinus ir citriną gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, nutarkuokite žieveles, iš apelsinų išspauskite sultis.
3....
1. Pirmiausia paruoškite padažą – truputį pastovėjęs, jis bus ir gardesnis, ir kvapesnis.
2. Apelsinus ir citriną gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, nutarkuokite žieveles, iš apelsinų išspauskite sultis.
3. Į keptuvėje išlydytą...